menü

Praktikus vízálló szegőlécek vinyl, LVT burkolatokhoz az olasz Profilpastól

Címkék

Praktikus vízálló szegőlécek vinyl, LVT burkolatokhoz az olasz Profilpastól illusztráció

Praktikus vízálló szegőlécek vinyl, LVT burkolatokhoz az olasz Profilpastól

A burkolatok kiválasztásánál a megfelelő szegőléc sem kihagyható. 

Napról- napra egyre nagyobb választékát csodálhatjuk meg a szegőléceknek. Ahogy a vinyl padlók, így a hozzájuk illeszthető műanyag szegőlécek is egyre inkább élethű fa hatást érnek el. A Profilpas fahatású PVC szegőlécei tökéletes illeszkedést jelentenek mindenféle valódi fafelülethez, a tölgytől a vörösfenyőig, a diótól a teakig. Ezt egy úttörő PDS digitális nyomtatási rendszerrel érik el, amely lehetővé teszi számunkra, hogy bármilyen mintát vagy rajzot lemásoljanak, hogy megfeleljenek a vásárló igényeinek. 

A vinyl padló szegélyléc rögzítése a falra ragasztással történik. A felragasztáshoz ajánljuk a Mapei 300 ml-es tubusos Ultrabond MS Rapid hibrid építési-szerelési ragasztóját és a 310 ml-es Mapei Ultrabond Super grip szerelési ragasztót, melyek magas kezdeti tapadással rendelkeznek. Mindkét termék raktárkészletről megvásárolható a Gulyás Tüzépen.

Vinyl szegőlécek - 1

Ezeknek a szegőléceknek nagy előnyei a könnyen tisztíthatóság, strapabíróság és a vízállóság. A szegők felületei extrém védelmet nyújtanak - víz, nedvesség, ütés és mosószerek ellen. Sőt, környezetkímélőek is, mivel nem tartalmaznak formaldehidet, és újrahasznosítható PVC-ből készülnek.
Széles választékunkban egyszerűen megtalálhatod az elvárásaidnak megfelelő típust, nézd meg teljes kínálatunkat!
https://www.profilpas.com/en/products/skirting-boards/pvc-skirting-boards/pvc-line-8605-pvc-skirting-board

Kínálatunkban megtalálható színek! 

Vinyl szegőléc színminták - 1

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról! instagram_logo