menü

Önnek is elege van a csaptelepre rakódott zsír-és vízfoltokból?

Címkék

Önnek is elege  van a csaptelepre rakódott zsír-és vízfoltokból?  illusztráció

Önnek is elege van a csaptelepre rakódott zsír-és vízfoltokból?

A legtöbb háztartásban bosszúságot okoz a különböző szaniterek tisztántartása, a rajtuk megtapadó foltok eltüntetése. A különböző maróhatású anyagok mindamellett, hogy az anyagot is örökre megkárosítják, az emberi szervezetre is káros hatással vannak.

A Ravak Cleaner termékcsalád Chrome tisztítószer a krómozott bevonattal rendelkező csaptelepek, szaniterek tisztítását, a vízkő elleni védelmet hivatott elősegíteni. A vízkő nemcsak esztétikai probléma, hanem komoly károkat tud okozni a szaniterekben, ezért is fontos a vízkő elleni megfelelő védekezés. A szer használata során nem kell hosszú perceket töltenünk a foltok eltávolításával. Mindössze annyi a dolgunk, hogy a szert a szennyezett felületre spriccelve finom ronggyal áttöröljük, majd bő víz segítségével eltávolítjuk. Az erősen szennyezett felületek esetében hagyjuk a szert 10 percig a felületen, majd ahogy a finomabb foltok esetében, bő vízzel mossuk le, majd töröljük át.

Ravak Cleaner - 1

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról! instagram_logo