menü

Minőségi festékek? Akkor Gulyás Tüzép

Címkék

Minőségi festékek? Akkor Gulyás Tüzép

Az Otthon Áruházunkban hatalmas, minőségi árukészletet felvonultató festékosztályon a festéshez szükséges alapanyagok széles tárháza megtalálható. A jól ismert márkák, mint például Polifarbe, Düfa, Bekament, Tikkurila, Unisil, Celli beltéri falfestékek, lazúrok, alapozók széles választékából választhatnak vásárlóink.

Minőségi festékek? Akkor Gulyás Tüzép illusztráció

Festékrészlegünkön bel- és kültéri festékek mellett, nemesvakolatok kategóriában is nagy választékot kínálunk. A legismertebb Lb-Knauf, Terranova, Baumit minőségi vakolatai közül választhatnak az érdeklődők. Lehetőség van Revco vakolatok, festékek egyedi színkeverésére is. 
A helyszínen történő keverésnek köszönhetően több száz színkombinációból választhatnak vásárlóink. A színpalettán felvonuló árnyalatok mellett, akár hozott minta alapján színazonosítás is kérhető, amivel így egyedi kombinációk megalkotására is van lehetőség. A helyszíni gépi keverés során egyenletes, egyöntetű festékeket kapunk, ami alig pár percet vesz igénybe. Festék osztályunk hatalmas tapéta kínálatával várja vásárlóit, ahol tapéták százait rendelhetik meg. A papír, vinyl, gyapjúrostos tapéták mellett poszterek megvásárlására is van lehetőség. A mai igényeket teljes mértékben kiszolgálva tapétáink az egyszerű, normál design mellett a mai minimalista modern, magas szennyeződéseknek ellenálló, törölhető tapétákat is kínálunk.
A különböző festékek mellet a munkafolyamathoz elengedhetetlen egyéb eszközök is megtalálhatók. Az előkészítéséhez szükséges alapanyagok mellett vásárlóinknak széles választékban kínálunk ragasztót, színelválasztó – csúszásgátló szalagokat, díszléceket, kültéri dekorlapokat, rozettákat, kültéri burkolólapokat, keverőszárakat, ecseteket, takarófóliákat, hengereket. A választékot színesíti dekopírfűrész, csiszoló korongok, kulcsok, fogók, térdvédők és számos olyan hasznos dolog, ami a barkácsoláshoz elengedhetetlen.

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról! instagram_logo