menü

Mindent egy helyen– személyre szabott lakásfinanszírozási megoldások a Gulyás Tüzépen

Címkék

Mindent egy helyen– személyre szabott lakásfinanszírozási megoldások a Gulyás Tüzépen illusztráció

Mindent egy helyen– személyre szabott lakásfinanszírozási megoldások a Gulyás Tüzépen

Gulyás Tüzépen személyre szabott lakásfinanszírozási megoldásokkal is várják az odalátogatókat.

A tanácsadók segítenek az otthon korszerűsítésének minél gazdaságosabb megvalósításában. OTP Lakástakarék segítségével - amely havi rendszeres, rugalmasan tervezhető, biztonságos betételhelyezési konstrukció -, valamint az azt kiegészítő 30%-os állami támogatással* a jövőben könnyedén felújíthatja, korszerűsítheti otthonát. Fáradjon be a Gulyás Tüzép Otthon Áruházában (4034. Debrecen, Vámospércsi út 37.) és bármely lakáscélú igényének megvalósítására találhat megoldást.

Az OTP Lakástakarék szerződéseit értékesítő OTP Pénzügyi Pont Kft. tanácsadóival a helyszínen személyesen találkozhat, és kérhet bővebb információkat hétköznapokon 8.30-15.00, szombatonként pedig 9.00-12.00 óra között.

Tervei megvalósítása előtt mindenképpen kérjen árajánlatot a Gulyás Tüzéptől és egyúttal tájékozódjon a helyszínen a finanszírozási lehetőségekről, legyen szó otthona felújításáról, bővítéséről vagy korszerűsítéséről. OTP Lakástakarék szerződést köthet saját magára, de akár közeli hozzátartozója részére is, amivel megtöbbszörözheti a rendelkezésre álló összeget.

Amennyiben nincs ideje kivárni a megtakarítási idő végét, az OTP Lakástakarék Áthidaló kölcsönnel lakáscélú terveit azonnal is megvalósíthatja úgy, hogy közben az állami támogatásról sem kell lemondania (THM 7,1%-7,6%).

*EBKM állami támogatással: 4,19%-12,36%. EBKM állami támogatás nélkül: -1,51%--0,05%.

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes feltételek megtalálhatóak a www.otppp.hu honlapon közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokban és Hirdetményekben. Az OTP Lakástakarék Zrt. megbízásából közvetítőként az OTP Pénzügyi Pont Kft. jár el.

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról! instagram_logo