menü

Különleges, új lapok a SEMMELROCK-tól!

Címkék

Különleges, új lapok a SEMMELROCK-tól!

Az Ön saját udvara menedék a rohanó mindennapok elől. Itt visszavonulhat és újra feltöltődhet. Vigyen kertjébe egyedi atmoszférát és hagyja hogy kifejezze az Ön stílusát.

Különleges, új lapok a SEMMELROCK-tól! illusztráció

A Semmelrock lapokkal és térkövekkel saját maga alakíthatja ki udvarának alapvető esztétikai megjelenését, hiszen tájépítészeti megoldásaink ugyanannyira egyediek, mint Ön. Termékeink minősége és változatossága fontos számunkra, melyek szofisztikált stílussal és innovatív technológiával ötvözve adják cégünk fő irányvonalát.

A Gulyás Tüzépen személyesen megkeintheti termékeink színét és felületét, vagy kérheti 3D látványtervünk elkészítését, valamint részletes felvilágosítást is kaphat a szakképzett értékesítőktől. Fedezze fel válogatott termékötleteinket, teljes tájépítészeti megoldásainkat, exluzív felületkialakításainkat, vagy akár új, trendi termékeinket teraszokra, járdákra és kocsifelhajtókra.

Az exkluzív és egyedi igények a felületi burkolással szemben magas követelményeket támasztanak. Finom anyagok, stílusosan megalkotott felületek és különleges megmunkálási módok gondoskodnak a tökéletes esztétikáról és funkcionalitásról. Termékeink igényes megoldásokat biztosítanak Önnek személyes életterében, lehetővé teszik, hogy messzemenően egyedi környezetet alkosson.

A Semmelrock Stein+Design több, mint 50 éve használ korszerű designt, technikai „know-how”-t és modern gyártási ciklusokat, hogy trendeket és szabványokat állítson fel a térkő gyártás területén. Ezáltal vezető pozíciót elérve a tájépítészeti megoldások kidolgozásában Közép-Kelet Európában. „Külterek designereiként ott vagyunk jelen, ahol az emberek otthon érzik magukat” mondja Robert F. Holzer

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról! instagram_logo