menü

Kőburkolatok - Élethű kőfal

Címkék

Kőburkolatok - Élethű kőfal

Egyre divatosabb és kedveltebb a lakásdíszítése esetén a különféle tégla és kő, vagy ahhoz hasonló struktúrát imitáló burkolatok használata.

Kőburkolatok - Élethű kőfal illusztráció

Azonban ezek a burkolóanyagok nem szokványosak, hiszen ezek nem hagyományos értelembe vett burkolóanyagok, hanem burkolási célra előkészített természetes kő- vagy azokhoz nagyon hasonló küllemű és anyagú elemek. Több szempontból is előnyösnek mondhatóak, hiszen a hagyományos természetes kőanyagokkal szemben, ezeknek csekély a vastagságuk, ebből kifolyólag viszonylag kicsi súlyuk miatt könnyen szállíthatóak és egyszerűen rögzíthetőek, ezen felül szinte minden szilárd falfelületre felerősíthetőek. Különleges és egyedi hatást keltenek, az anyaguk természetessége és struktúrája. Az ilyen kő falburkolók alapvetően két csoportra oszthatók. A természetes kövekből készültekre és az eredeti kőhöz megtévesztően hasonló burkolóelemekre, melyek kőőrlemények, zúzalékok és különböző kötőanyagokból formázott burkolatok.

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról! instagram_logo