menü

Bemutatkozik a FLAT: 1 termékcsalád, 9 csaptelep

Címkék

Bemutatkozik a FLAT:  1 termékcsalád, 9 csaptelep illusztráció

Bemutatkozik a FLAT: 1 termékcsalád, 9 csaptelep

A Ravak gyártó  FLAT csaptelepei egységes formavilágukkal segítik fenntartani az esztétikai összhangot a fürdőszobában. A csaptelepek könnyed, lefelé ívelő vonalvezetése tökéletes szinkronban áll az áramló víz útjával, formai kialakításuk vizuális dinamikáját pedig a lekerekített és egyenes felületek egyedülálló kombinációja biztosítja.

Még mielőtt elmerülnénk a szóban forgó csaptelep-család részleteiben, felhívjuk figyelmedet néhány fontos információra: A RAVAK csaptelepek akadálymentes működéséért több, mint 700 000 mozdulatból álló tesztsor kezeskedik. A csaptelepek kerámia kartusai pedig 30 éves élettartam tesztnek vannak kitéve.

Széles termékválaszték

A 9 csaptelepből álló FLAT termékcsaládban a teljes fürdőszobába találsz megoldást – mosdócsaptelepek, bidécsaptelep, fali kádtöltő csaptelep, kádperemre szerelhető csaptelep, fali zuhanycsaptelep, sőt még R-box szerelési rendszerhez való falba süllyesztett csaptelepek közül is válogathatsz! A produktumok összehangolt kialakítása garantáltan harmóniát kölcsönöz a fürdőszobában!

Kádperemre szerelhető csaptelep:

Kiemelt figyelmet érdemel a négy tökéletesen összehangolt elemből álló, kádperemre szerelhető csaptelep, amely elegáns megjelenésével és felhasználóbarát kialakításával vonzza a tekinteteket.

● Az első helyen a letisztult vonalvezetésű kádcsaptelep áll.
● A következő összetevő a csaptelepkar, melynek kezelésével beállítható a víz áramlása és hőmérséklete.
● A harmadik kar biztosítja a víz átváltását a kádtöltés és a zuhanyozás között.
● Az utolsó helyen pedig egy kihúzható kézi zuhanyfej található, 175 cm hosszú rozsdamentes fém gégecsővel. 

Ravak Flat  - 1

Felhasználóbarát előnyök:

A FLAT csaptelepek magas minőségű kerámiabetéttel rendelkeznek, amely biztosítja a könnyed kezelést, a vízhőmérséklet és a vízsugár szabályozásának lehetőségével! A RAVAK az összes FLAT csaptelepre komplex 5 év garanciát vállal!

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról! instagram_logo