menü
lejárt
Érvényes: 2021.02.28-ig

Minőségi tüzelők!

Készüljön velünk a télre!

Itt a tél, ideje bekészíteni a tüzelőt! A Gulyás Tüzép ebben is a segítségére lehet, hiszen a kalodázott tűzifán kívül az olcsó, kényelmes és környezetbarát pelletet, és a brikettet is megvásárolhatja tüzépünkön.

A pellet és brikett erdőgazdasági, faipari melléktermékek pl. fűrészpor és faforgács préselt – nagysűrűségű - granulátumai. A pellet apróbb, a brikett nagyobb méretű tüzelő. Ezek a tüzelőanyagok könnyebben és nagy hatásfokkal, tökéletesen égnek, nedvességtartalmuk kicsi, fűtőértékük magas.Mindamellett hogy gazdaságosabbak, kevesebb helyet foglalnak el. Könnyebben beszerezhetők, szállíthatók, raktározhatók. Közvetlen felhasználhatóságuk miatt tisztábban, kényelmesebben fűthetünk velük, folyamatosan állandó minőség mellett.

Fontos tudni, hogy a pelletet speciális pellet­kazánban használhatjuk fel, a fenyő­brikett hagyományos tüzelőberendezésekben, például a családi ház kandallójában is alkalmazható. A vastagabb szigetelés alkalmazása mellett, a fenyő­pellet és fenyő­brikett tüzelőanyag igazi pénztárcabarát megoldást jelenthet a családoknak a téli időszakban.

  • Fenyő brikett - 20 kg/zsák - 19 MJ/kg - 67 Ft/kg,
  • RUF Fenyő és keményfa brikett - 10 kg - 5.1 kWh/kg - 79 Ft/kg,
  • Fenyő pellet DIN+ - 6 mm - 15 kg/zsák - 99 Ft/kg,
  • Tűzifa - lombos kaloda - 1x1x1,7 m - 35.000 Ft/kaloda

 

67 Ft/kg-tól

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

Keressen bizalommal, segítünk!
Hívja kollegánkat, vagy küldjön üzenetet!
Kovács Tünde
Kovács Tünde
szaktanácsadó

A képek illusztrációk! A feltüntetett árak a megjelölt akció végéig illetve a készlet erejéig érvényesek és más kedvezménnyel nem összevonhatóak!

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról! instagram_logo