menü
A készlet erejéig

Lago Vinyl padlók klikkes és ragasztós kiviteleben

A vinyl padlók extrém tartós felépítéssel és egyedülálló anyagösszetétellel rendelkeznek, így megbízható, hosszútávon strapabíró tulajdonságúak. Előnye, hogy otthona bármely helyiségében elhelyezheti őket, 100%-ban vízálló tulajdonságuk révén akár fürdőszobai, konyhai felhasználásuk is lehetséges! A valódi fa szépségét tökéletesen visszaadó vinyl padlók mellett, kőmintázatú típusokat is talál kínálatunkban. Mindemellett a vinyl padlók magas hőáteresztőképességüknek köszönhetően ideális választásnak bizonyulnak, akkor is, ha padlófűtést tervez új otthonába.

Ragasztós kivitel - 6.840 Ft/m2
2,5 mm vastagság, 0,55 mm kopóréteg
Méret: 1220x187x2,5 mm

Klikkes kivitel - 11.640 Ft/m2
4,5 mm vastagság, 0,55 mm kopóréteg
Méret: 1220x180x4,5 mmMIÉRT JÓ VÁLASZTÁS A VINYL PADLÓ?

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a vinyl, más néven LVT padlók. Honnan ered a széleskörű elterjedése? Vegyük sorra:

Adott egy nappali-konyha helyiség, melyet nem szeretnénk burkolatváltással tagolni, de ebben az esetben gondolnunk kell a konyhában mosogatás, főzés és egyéb tevékenykedés során kicsapódó vízről is, mely a padlóra kerülhet. Emiatt szükséges a vízálló burkolat, de nem muszáj csak hidegburkolatban gondolkodnunk. A vinyl padlók 100%-ig vízállók, ezért fürdőszobákban is megállják a helyüket. Felületük csúszásmentes és könnyen kezelhető, strapabírósága miatt pedig forgalmasabb helyekre is tervezhetjük. 

Praktikussága megjelenik lerakásában is. Léteznek ragasztható és klikkes változatok is, melyek egyik nagy előnye, hogy a könnyű lerakáshoz könnyű felszedés is társul, ennek köszönhetően magunkkal vihetjük burkolatunkat ha elköltözünk. Burkolásához semmi másra nincs szükségünk, mint egy sniccerre és derékszögű vonalzóra, bárki akár egyedül is nekiláthat a munkához. 

Vinyl padlók használatakor a lépéshangokkal sem kell majd bajlódnunk, mert rugalmas anyaga biztosítja a halk közlekedést. Rugalmassága komfortérzetet biztosít, a padló melegségét is érezhetjük, nyugodtan lépkedhetünk rajta mezítláb. Mintázata és színei természethűek, fa és kő hatású burkolatok mellett megtaláljuk a színesebb, extravagánsabb darabokat is, melyekkel megteremthetjük otthonunk teljes harmóniáját vagy épp a helyiség ékévé válik a burkolatunk.

6.840 Ft/m2-től

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

Keressen bizalommal, segítünk!
Hívja kollegánkat, vagy küldjön üzenetet!
Erdei Zsuzsa
Erdei Zsuzsa
kerámiaértékesítő

A képek illusztrációk! A feltüntetett árak a megjelölt akció végéig illetve a készlet erejéig érvényesek és más kedvezménnyel nem összevonhatóak!

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról! instagram_logo