menü
A készlet erejéig

Hőkamerás Vizsgálat

A vizsgálat alkalmas az épületszerkezetek, szerkezeti elemek vizsgálatára, valamint a hőszigetelés állapotfelmérése, a hőszigetelési hiányosságok, elégtelen légzárás (pl: nyílászárók hibái), valamint a hőhidak felkutatására, az átnedvesedés, páralecsapódás, penészesedés okainak feltárása is. A vizsgálattal -mindamellett, hogy megtaláljuk a hőveszteség okát – az esetleges épületgépészeti hibákra is – bontás nélkül – fény derül (szivárgások, tömítési hibák – pl.: fal és padlófűtés, egyéb csővezetékek esetén). Amennyiben 500.000 Ft felett vásárol hőszigetelést – és hozzá tartozó kiegészítő anyagokat – a Gulyás Tüzépen, számlája végösszegéből levonjuk az egy éven belül elvégzett hőkamerás diagnosztikai vizsgálat díját, így a ház energetikai mutatóinak optimalizálását, a nyílászáró cserét vagy a hőszigetelést, a korszerűsítés további lépéseit, biztos információk, anyagajánlásunk és szaktanácsaink figyelembevételével tervezheti meg. A vizsgálat díja 100%-ban levonásra kerül, így Ön a vizsgálatot ingyen kapja! A korszerűsítés révén ráadásul az energiaráfordítás kiadásait akár 75%-al is csökkentheti!

Hőkamerával felfedezhető károk, hibák:
- Hőszigetelési hiányosságok
- Külső hőszigetelések hiányosságai
- Épületgépészeti szerelés hibái
- Hőhidak feltérképezése
- Nedvesedés, penészesedés okainak feltárása
- Ingatlanok hőveszteségeinek megállapítása
- Nyílászárók hiányosságainak kivizsgálása
- Tetők hő és vízszigetelésének vizsgálata
- Fűtési és csővezetékek repedéseinek, töréseinek, szivárgásának felderítése burkolaton keresztül
- Csővezetékek szigetelésének vizsgálata


Hívja Antal Dániel szaktanácsadónkat és csökkentse költségeit: 06-30/449-1155.

A Gulyás Tüzép a legprofibb hőkamerát használja! 

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?

Keressen bizalommal, segítünk!
Hívja kollegánkat, vagy küldjön üzenetet!
Lévai Péter Zoltán
Lévai Péter Zoltán
szaktanácsadó

A képek illusztrációk! A feltüntetett árak a megjelölt akció végéig illetve a készlet erejéig érvényesek és más kedvezménnyel nem összevonhatóak!

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról! instagram_logo