menü

Válogatás a 2014. évi referenciáink közül

Címkék

Válogatás a 2014. évi referenciáink közül

Az év ezen szaka lehet a legalkalmasabb arra, hogy visszatekintést tegyünk, s összefoglaljuk azokat a nagyobb, valamint szívünkhöz talán a legközelebb közel álló projekteket, amelyek a 2014. évben a Gulyás Tüzép anyagbeszállításával valósultak meg.

Válogatás a 2014. évi referenciáink közül illusztráció

A több mint 20 éve a piacon lévő Gulyás Tüzép mind a méretéből, mind széles termékskálájából adódóan alkalmas akár családi házak, akár nagyberuházások anyagigényének színvonalas és folyamatos kielégítésére, ezért a 2014. évben is több magánszemély, társasházépítő és nagyberuházó döntött úgy, hogy megtisztel bennünket bizalmával. Munkánk során arra törekszünk, hogy segítsünk partnereinknek az anyagbeszerzés során, s bebizonyítsuk, hogy szakembereinkkel együtt dolgozva nem kell hogy tortúra legyen ez a folyamat.

Aki járt már nálunk, tudja, hogy a Gulyás Tüzépen mindent egy helyen beszerezhet, amire az építkezés/felújítás során szüksége lehet, ráadásul mindezt kiváló minőségben és kedvező áron biztosítjuk az Önök számára. A cég partner abban is, hogy az egyéni elképzelések valóra válhassanak, a tervből otthon legyen.

Büszkék vagyunk rá, hogy elmondhatjuk: részt vettünk Debrecen egyik leglátványosabb 2014. évi kiemelt beruházása, a Nagyerdei Stadion megvalósításában, ahová mi szállítottunk többek között a szerkezetépítési anyagokat, betonacélt, téglát, szigetelést, a gipszkarton rendszert, valamint a tőlünk beszerzett térkövek díszítik a Békás-tó környékét is.

Külön postban foglalkozunk a legutóbb átadott projekttel, a Faraktár utcai Lidl Áruházzal.

Beszállítói voltunk az Aquaticum Gyógy és Fürdőközpont – Termálhotel és Termálfürdő felújítási projektjének is, ahová csempéket, szanitereket, s minden egyebet szállítottunk, ami a rekonstrukció igényelt.

Bennünket keresett meg a Debreceni Egyetem Műszaki Kar felújítás (Ótemető utca), valamint a MTA Atommag Kutató Intézet műhelyépület átalakítás kivitelezője is.

A Debreceni Egyetem Kassai úti campusán áll az egyszerűségében látványos és egyben lenyűgözően modern Fenntartható Épületenergetikai Demonstrációs Központ, amely építésének szintén anyagbeszállítói voltunk. Ez az épület „arányrendszerében a megfoghatót, a közérthetőt, a beláthatót célozza – míg formálásában az elvontat, a tudományosat, a sejthetőt reprezentálja. Emberközeli arányok és kutatói szellemiség.”- ahogy a szakcikk fogalmaz.

Hozzánk fordult bizalommal a Téglási Energia-ipari Szolgáltató Központ és a Berettyóújfalui Baptista Imaház kivitelezője is.

2014-ben kastélyszálló is épült tőlünk – Hernádvécse - Vécse City

SÉF Akadémia – Debrecen munkálataihoz is hozzájárultunk.

Plasztikai sebészeti magánklinika, valamint több debreceni orvosi rendelő is épült a Gulyás Tüzép anyagaiból.

Tőlünk szerezte be burkolatait a Félix fürdői Lotus Hotel.

Az épületenergetikai felújítások közül a Balmazújváros, Kossuth téri és a Debrecen, Holló János utcai társasházak energetikai felújítás emelnék ki, de tőlünk szerzett be árut a Csók utcai társasház és a Bajcsy-Zsilinszky utcai társasház építője is.

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról!