menü

Új burkolatcsalád csak a Gulyás Tüzépen!

Címkék

Új burkolatcsalád csak a Gulyás Tüzépen!

Tudjon meg mindent a Safari és Spring új burkolatcsaládokról, melyek csak nálunk, akár azonnal elérhetők.

Új burkolatcsalád csak a Gulyás Tüzépen! illusztráció

Tintasugaras technológia a csempegyártásban

A B-Tile alapvető hitvallása az, hogy folyamatos innovatív megoldásokon keresztül egyedi és meghatározó szereplővé váljon a kerámiapiacon. Amikor évekkel ezelőtt a kerámiaszektor cégei még csak nem is gondoltak a fejlesztés lehetőségére, a B-Tile megértette, hogy az új tendenciák megjelenésére folyamatosan szükség van. Elhatározták, hogy új, tintasugaras technológiát „ültetnek be” termékrendszerükbe. Az elsők között voltak, akik ezt a technológiai újítást mind a mai napig sikeresen alkalmazzák. A technológia lehetővé teszi, hogy megtervezzenek és elkészítsenek minden motívumot, amit csak elképzelnek, és tintasugaras technológiával dekoráljanak ezen a szokatlan felületen. Az elmúlt évek tapasztalatait a technológia használatában különleges módon kivitelezett termékeik bizonyítják, hiszen minden egyes termékük ezzel a módszerrel készül.

A mintázat

A B-Tile minden burkolatára jellemző, hogy újat, egyedit és megismételhetetlent teremt. Legfőbb céljuk az, hogy különbözzenek, s elérjék a tökéletes összhangot az új design megalkotása során. A nagyobb fugák alkalmazása nélküli kész burkolat pedig teljesen természetes hatást kelt.

Újdonság a Gulyás Tüzépen

A B-Tile számára a legfontosabb szempont az innováción kívül a kiváló minőség biztosítása a gyártás teljes folyamata során. Ez az üzletpolitika tette lehetővé azt, hogy a B-Tile különleges minőségű burkolatai mostantól azonnal elérhetőek a Gulyás Tüzép választékában.

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról!