menü

Tőlünk Épült- Vinyl Cafe

Címkék

Tőlünk Épült- Vinyl Cafe

Stílusos megjelenés zenei aláfestéssel

Debrecenben a távolsági buszmegálló mögött „bújik” meg a Vinyl Café Kávézó és Hanglemezbolt.

Tőlünk Épült- Vinyl Cafe illusztráció

Az egyszerűnek tűnő sorház homlokzatán egy bakelit logó és a felirat jelzi, hogy nem csak egy szimpla lakóházzal van dolgunk. Az épület homlokzata a Revco Vanilla-2 típusú vakolatát kapta, amely kellemes megjelenést kölcsönöz a presszónak. Kívülről nem mutat semmi kirívót, de a belső design már eltér a megszokottól.

Belépve a kávézóba rögtön nyilvánvalóvá válik, hogy a „beülős” részben (is) a bakelit téma dominál. A padlólap borítása az IMSO famintás hidegburkolat, amely remek összhangot képez a berendezési tárgyakkal. Az itallaptól a poháralátéteken át a falakig mindenhol egyértelműen látszik, hogy ezen a helyen a zenének fontos szerepe van. A muzikális téma ad egyfajta jellegzetességet az üzletnek, amely így kifejezetten hangulatos. A belső tér falai a Polifarbe Platinum Jácint festék színét kapták, amely kiváló választásnak bizonyul a többségben sötét tónusú dísztárgyak mellett.

Az 1950-es évek rockabilly miliőjére „hajazó” kávézóban piros bőr kanapék „boxosítják” a teret, lehetőséget teremtve baráti társaságok kávé vagy szendvics melletti beszélgetéseihez.

A kávézó mellékhelysége is követi a designját. A mosdó a Ragno grace és brown padló- és falilapjai, a beépített Alföldi mosdó pedig a Mofém Mambo 5 csapteleppel került beszerelésre. A termotükör egyszerű kialakításával jól illeszkedik az extravagáns dekorcsempékhez. A WC-ék az Alföldi Saval 2.0 terméke, Gedy fürdőszobai kiegészítőkkel párosítva.

A kávézó és bakelitüzlet pazar fúziójában a lemezeket az alagsorban lehet átböngészni. A lépcsők Stargres mázas greslapjai elegáns hatást keltenek. A bakelitbolt – és a kávézó – enteriőrje egyértelműen a többezer zenemű köré csoportosul. A korongok műfajok szerint vannak szétválogatva, ezzel is segítve a keresést-kutatást.

Hamisítatlan rock and roll hangulat várja a Vinyl Café betérő vendégeit. Remekül megfér egymás mellett – pontosabban egymás alatt – a kávézó és a hanglemezbolt. Egy remek hely, ahol a belváros pezsgésétől kicsit távolabb össze lehet futni a rég nem látott barátokkal egy kis iszogatásra, zenehallgatásra, beszélgetésre. (ha kell a hely)

A Vinyl Café tökéletesen megtalálta a helyhez illő autentikus burkolatokat, szanitereket és kiegészítőket, amellyel minden vevőt elkápráztathat.

Köszönjük, hogy a Gulyás Tüzépet választotta!

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról!