menü

Tőlünk épült: Tekintélyes, elegáns

Címkék

Tőlünk épült: Tekintélyes, elegáns

Augusztusi számunkba egy kis időutazásra invitáljuk olvasóinkat. Egy debreceni családiházat mutatunk be, amelyet a tekintély és az elegancia szavakkal jellemezhető. A családiház a klasszikus családi birtokra emlékeztet bennünket megjelenésével és a maga több hektáros „kertjével”.

Tőlünk épült: Tekintélyes, elegáns illusztráció

Az épület külső megjelenését tovább szemlélve, az utóbbi évek klasszikus stílust árnyaló divatszínei figyelhetőek meg a térkő, falburkolat és falszín választásánál is. A Creaton hódfarkú cserép jól harmonizál a napsárga falszínek és a Citytop+ kombi barna-fehér térkővel. A falak 20 cm vastag kőzetgyapot szigeteléssel lettek ellátva, a lábazat Cerrad Zebrina Beige falburkolatot kapott. A teraszon a Zalakerámia Toscana 30x60 cm padlóburkolat megfelelő választásnak bizonyult, kellemes folytatása a térkövezett járdának.A házba belépve azt tapasztaljuk, hogy a Paradyz Arkesia 60x60 cm-es burkolat különleges méretével és világos színével kellően tágassá teszi a teret. Ez a burkolat folytatódik a nappali és konyha közös helyiségében is. A fa, a bézs, a fehér és a krém színek elegánsan ötvöződnek a konyhában. A konyha Baldocer mosaico creta mix falburkolat színei ízlésesen kísérik a konyhabútor és a pultok színeit. Az MB2 kihúzható zuhanyfejes mosogató csaptelep, a Marmorin kétmedencés – homok színű – mosogatóval szintén praktikus választás egy ilyen méretű főzőhelyiséghez.
A nappali bútorzata enyhén barakkos stílust követ. A nagyméretű Paradyz padlólapok a sötétbarna bútorokkal, könnyedebbé, tágasabbá ”növelik a teret”. A mennyezetre fénycsatornát is tervezett a kivitelező, így nappal természetes fény világítja meg a teret, éjszaka pedig a hold fénye mellett a lámpa felkapcsolása is szükségtelen.


Az otthon egy kisebb és nagyobb fürdőszobával is rendelkezik. Először a fiatalok, intenzívebb megjelenésű fürdőszobája tárul elénk. Itt a Mofém MB2 mosdó csaptelepek, a Marmy mosdóval extravagáns megjelenést kölcsönöznek a fürdőhelységnek. A Kanizsa Amore Bianco és Amore Rosso falicsempe ékesen fénylik a fürdőszobai fénycsatorna által megvilágítva. A zuhanyfülke RAVAK Totem Jet zuhanypanellal felszerelve biztosítja a felfrissülést. A fürdőszoba mellett egy gyerekszobát pillanthatunk meg, amely Kronowood laminált padlóborítást kapott.
A „szülői fürdőszoba” Paradyz Chiara Beige falicsempéje letisztul, elegáns megjelenésével nyugalmat tükröz. Itt a RAVAK Totem Jet zuhanypanellal szerelt zuhanyfülke mellett RAVAK kádat is beépítettek, így a kényelmes, relaxáló fürdésre is adott a lehetőség. A dupla mosdó itt is visszatér, de kétmedencés kialakítással, MB2 csapteleppel, klikk-klakk lefolyóval. A három hálószobás ház szülői és gyerek szobáinak padlóburkolatán egyöntetűen a minőségi Kronowood famintás laminált variostep classic típusú, pastel oak színű padlók „térnek vissza”.

Köszönjük, hogy a Gulyás Tüzépet választotta!

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról!