menü

Tőlünk épült: Béke Beauty szalon

Címkék

Tőlünk épült: Béke Beauty szalon

Balmazújvárosban jártunk legújabb „Tölünk épültünk”-nél a Béke Beauty Szalonban. A több, mint 20 éves kozmetika teljes megújuláson esett át, teljes burkolat, berendezés csere történt. A végleges megjelenésben lakberendező segített.

Tőlünk épült: Béke Beauty szalon illusztráció

Belépve a kozmetikába egy tágas tér fogadja a vendéget. Letisztult, divatos színek, egységes megjelenés, harmónia a jellemző. A padlóburkolat a Ragno gyár Freetime termékcsaládja, mely kellemes hatást kelt, otthonos jelleget kölcsönöz a szalonnak. A burkolólap anyaga gres porcelán, rendkívül tömör és jó kopásállóságú, így lakások, üzletek bármely helyiségében használható.
A várakozó vendégek számára kialakított sarok elegáns megjelenésű, színvilága megfelelő kontrasztot képez a krémes színekkel együtt. A nyílászárók a Delta gyártó termékei, az ablakok és az ajtó fóliát kaptak így a vendégek számára a nyugodt megszépülés garantált.
A mosdó rész praktikus és divatos megjelenésű. A falon az Emigres gyár Agora Beige nevű csempéje látható. A Trend Zoé mosdó Mofém Alaior magasított csapteleppel lett szerelve.


A gyantázó rész külön kuckót kapott, amit a gipszkartonból kialakított félkör alakú fal ötletes és egyben látványos megoldásként rejt.
Egységes stílus, divatos színek, praktikus helykihasználás, valamint komoly szakmai hozzáértés több mint 20 éves tapasztalattal. Ezek jellemzőek a megújult Béke Beauty szalonra ami Balmazújváros egyik legszínvonalasabb kozmetikája.

Tulajdonosi visszajelzés:
"A látványvilág megálmodásában lakberendező segítéségét kértem. Úgy érzem a szalon megjelenése jól tükrözi a személyiségem. Elégedett voltam a Gulyás Tüzép termékeivel, ajánlom mindenkinek!"

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról!