menü

Tőlünk épült! Stílusosan elegáns otthon

Címkék

Tőlünk épült! Stílusosan elegáns otthon

Az építészetben és a lakberendezésben a divat folyamatosan változik, újabbnál újabb trendek követik egymást. Ezeket a változásokat leginkább – ahogyan a köznyelv fogalmaz – a „semmiből kinőtt” újépítésű lakóparkoknál figyelhetjük meg. Manapság csak a képzelet képes határt szabni elképzelésünknek, hiszen az építőanyagok széles választéka ma már lehetőséget biztosít arra, hogy álmaink otthonát megvalósíthassuk.

Tőlünk épült!  Stílusosan  elegáns otthon illusztráció

Júniusi magazinunkban egy „tőlünk épült” debreceni családi házat mutatunk be, ahol a stílus és az elegancia találkozik. A kertes ház külső és belső megjelenésében egységesen tükrözi a család jó stílus- érzékét, igényességét. Az előző számunkban bemutatott otthonhoz hasonlóan ezúttal is az utóbbi évek divatszíneinek, a barna és bézs árnyalatainak alkalmazását figyelhetjük meg a tető, a vakolat, a járólapok és a burkolatok esetében is. A Terrán Coppo Ódon cserepű tetővel jól harmonizál a krémszínű vakolat, valamint a sötétebb színű burkolatmegoldás a garázsajtó és bejárati ajtók körül.
A Citytop kombi mediterrán típusú térkő remek választásnak bizonyult, mert a ház színei így a térkőburkolaton is visszaköszönnek.
Belépve az otthonba az előszoba után az étkező és nappali közös tere tárul elénk. A fényes Paradyz Mistral burkolat beige árnyalatával már a belépésnél megalapozza az érzést: igen, itt jól átgondolt tervezés előzte meg a kivitelezést! A járólap csempéi kellő eleganciával ölelik körbe az étkezőasztalt és a székeket. A ház jó kialakítására utal az is, hogy tervezése során „nem spóroltak” a nyílászárókkal, így szinte minden oldalról kap elegendő fényt a ház beltere.

 

Az étkezőrésztől tovább haladva a főzőhelységbe kaphatunk bepillantást. Az Paradyz padlóburkolat itt is folytatódik – a konyhapult felett szintén a Paradyz gyártó csempéit, ezeken belül az Emma családot találjuk, amely retroklasszikus hangulatú dekorcsempéivel teszik vidámmá a megjelenést. A nappalinál szintén a járólapot emeljük ki, amely barnás, bézses színeivel folytatólagosan biztosítja a meleg érzetet.
A fürdőszoba egy újabb büszkesége lehet a családi háznak, amelynek kialakítása „kicsiknek és nagyoknak” egyaránt praktikus. Itt a Cersanit Elvana Bianco, Brown és Beige járólapra, valamint falicsempére hívjuk fel a figyelmet. A fürdőhelyiség tágassága miatt külön zuhanyzási és fürdési lehetőség is adott a családnak. Az Macryl Rita kád előlapok helyett beépített megoldással ékesíti a teret.

 

A választott Ravak Neo fali kádcsaptelep összhangban van – a szintén Ravak – mosdócsapteleppel. A fürdőszobai összhangot tovább emeli az azonos gyártótól választott fürdőszobabútor – Ravak Praktik nyír/fehér –, valamint a Ravak Blix zuhanykabin.
A gyerekszoba Kronowood Summer Oak lamináltpadló borítást kapott, amely komfortos és meleg hatást biztosít a gyerekek számára.

 


A képeken láthatjuk, hogy mennyire sokat jelent, hogy milyen burkolatot választunk otthonunkba. Burkolatok esetén – beszéljünk akár csempéről, vagy laminált parkettáról – ha rossz minőségűt választunk vagy választék hiány miatt nem a számunkra tetsző szín vagy megjelenés mellett döntünk, akkor csak felesleges bosszúságba és utólagos költségekbe verjük magunkat. Ezért fontos, hogy előre tervezzünk, próbáljuk stílusunknak megfelelő színvilágú, hangulatú burkolatokat választani, a megfelelő minőségben, hogy azok hosszútávon emeljék otthonunk megjelenését. A Gulyás Tüzép Otthon Áruháza többek között burkolatokra specializálódva rendkívül széles választékkal várja Önt és családját, hogy a legmegfelelőbb termékek mellett dönthessen. Kiépített burkolat- és szaniter bemutató boxainkban előre láthatja, hogyan festene otthonában az adott burkolat, szaniter, kád vagy zuhanykabin. Ha nem szeretne felesleges kompromisszumokat kötni, akkor látogasson el hozzánk, a Gulyás Tüzép Otthon Áruházába! Képzett szaktanácsadóink segítenek az Ön számára legjobb döntés meghozatalában.

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról!