menü

Tőlünk épült- Stílusok találkozása

Címkék

Tőlünk épült- Stílusok találkozása

Egy családiház felújítása során sok esetben az alap stílus meghatározza a további designt. E havi számunkban egy tőlünk épült debreceni családiházat mutatunk be, ahol a klasszikus belső megjelenés új, modern arculatot kapott.

Tőlünk épült- Stílusok találkozása illusztráció

A családiház étkezőjének padlóburkolata meleg­bur­kolat­ra lett cserélve, amelynél a választás a Kronowood Diamond Oak típusú laminált padlójára esett. A faburkolat otthonosabb, melegebb hatást kölcsönöz a térnek, jól illeszkedik a tölgylépcsőhöz. Az asztal és a szekrények nyírfa színe kellemes összhatást kelt a falak világos színével, amelyek a Polifarbe Platinum Jácint festékszínét kapták.


Az étkezőből nyíló konyha teljes felújításon esett át. A falicsempe a Polcolorit gyártó terméke a népszerű Ibizia Bianco, a dekor a kávéscsésze mintájú Polcolorit büszkesége a Mr. Cup. A padlólap a Zalaekerámia ZRG-236 típusú bézses árnyalatú lapja. A sötétbarna pult kellő kontrasztot képez a fényesfehér konyhabútorral. A Marmorin mosdókagyló Mofém mosogatócsapteleppel lett szerelve.
A földszinti nappaliban és hálószobában megmaradt a klasszikus tölgyparketta. Manapság a lamináltparketták a népszerűek, viszont a tapasztalatok azt mutatják, hogy a klasszikus parketta sose megy ki a divatból.  A „Dr. Parketta-val” fémjelzett tölgyparketta halszálka mintájával meleg hatást kölcsönöz a nappali és háló helyiségnek.
Milyen tulajdonságokkal rendelkezik egy klasszikus, csaphornyos parketta? Miért lehet jó választás?
• többször csiszolható, felújítható
• 50-150 éves élettartamú padló
• extrém igénybevételnek is kiválóan ellenáll
• valódi fából készült, ezért antisztatikus padlóburkolat
• könnyen tisztítható padló
• európai és egzotikus fából is gyártott változatok is elérhetők
• több típusú lerakási formában kivitelezhető a hagyományos parketta
• felületkezelése oldószeres, illetve vizes lakkal is megoldható
Tovább haladva a fürdőszoba tárul elénk, amely új letisztult megjelenést kapott. A fényesfehér Paradyz Artable Bianco burkolat, karakteresen kiemeli a sötét Artable Brown dekorokat. A mosdókagyló és a szaniter az Alföldi gyár termékei. A Hansgrohe mosdó és zuhanycsaptelep megbízható választás, ha hosszútávra tervezünk. A hagyományos radiátor helyett Radeco modern törölközőszárító került beépítésre.
Az emeleten újabb fürdőszoba és hálószobák találhatóak. Az előtér a földszinthez képest itt a világosabb Egger Northland Oak lamináltpadló borítását kapta. Először az emeleti fürdőszobát mutatjuk be, amely kis mérete ellenére is praktikusan lett kialakítva. A burkolat Cersanit Luna dekorral lett díszítve.
A fürdőszobában Besco Modern kisméretű akril kád látható. A mosdó és a WC kagyló egyaránt Alföldi. A hálószobákban megtartották a „Dr.Parketta” tölgyparkettát. Jó állapotuknak köszönhetően egy csiszolással, lakkozással új életre keltek. A „Polifarbe Platinum Hamvaska” szürke árnyalatú festék modern külsőt kölcsönöz az emeleti hálószobáknak.


Köszönjük, hogy a Gulyás Tüzépet választotta!

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról!