menü

Tőlünk épült: Régiből újat, modernet!

Címkék

Tőlünk épült: Régiből újat, modernet!

Ki ne emlékezne a 20. század egyik jellegzetes épület formájára a sátortetős kockaházra? 1950-es évek környékétől tízezer számra épültek országszerte a kockaházak, amelyeket a mai napig láthatunk a kertes övezetekben sétálva.

Tőlünk épült: Régiből újat, modernet! illusztráció

A régi hangulatú kockaházak sokak szerint unalmasak, egyhangúak, ami hasonlóságukból fakad, viszont e-havi számunkban egy „tőlünk építkezett” vásárlónk ezt megcáfolja modern kockaházával.
Az épület kívülről és belülről is teljesen új köntöst kapott. A klasszikus pala helyett, Iko autumn brown színű téglány mintájú zsindely borítja a tetőt. A vakolat Revco Tiramisu 2 színválasztásával és a Cerrad Zebrina wood falburkolat színárnyalataival az utóbbi évek divatszínei a barna, cappuccino, krémes színek jelennek meg amelyek fiatalossá, moderné teszik a családiházat. A barna Bravo ereszcsatorna karakteres befejezést kölcsönöz a tetőnek. Ahogy belépünk a ház előszobájába az elegáns színek kellemes összhangja magával ragad.
A sötét ajtók, és a világos krémes Jupol Trend Opera 140-el festett falak színe kiváló ötvözete az STN Vega Marfil padlólap színének. Fényesességével, nagy méretével tágassá teszi a teret. A bejárattól tovább haladva balkéz felől a fürdőszoba tárul elénk. A Color gyártó Sonora fali burkolata és az STN Vega Marfil padlóburkolata az elegancia megtestesülése. Fényességével, egyedi dekor csempéivel különlegessé teszi a fürdőszobát. A Marmy Claudia mosdó Mofém Trend plus csapteleppel, az M-acryl Daria sarokkád szintén a Mofém minőségi csapteleppel került beépítésre. A fehér szaniterek, a fém csaptelepekkel remekül illeszkednek a miliőbe.


A fürdőszobából kilépve – tovább haladva – a nappali folytatódik. A márvány hatású STN padlólap egységesen itt is megjelenik, az egyterűséget sugallva. A képeken láthatjuk egy jól kiválasztott burkolat mennyire képes megváltoztatni egy otthon imázsát. A színek használata a tervező jó stílusérzékét tükrözi. Fiatalos, könnyed, tágas. Ezekkel a jelzőkkel tudnánk leírni a ház szívét, a nappali helyiséget. A konyharészen a Marmorin mosdókagyló Mofém csapteleppel egységesen illeszkedik az L alakú konyhapultba. A tölgyfaborítású lépcsőfeljáró remek választás, egy kis melegséget csempész a térbe.
A kockaház utcára néző két szobája, a hálószobák. A baloldali szoba (a gyerekszoba) Egger Loft Oak White laminált parketta borítást kapott, amelyről kijelenthetjük: korosztálytól függetlenül remek választás. A szülői szobában is ezt a borítást láthatjuk.
Végezetül a belső terek után a hátsó teraszra terelnénk az olvasó figyelmét. Itt a választott padlóburkolat a Zalakerámia gyártó ZRG 408 nevezetű kültéri burkolata. Famintázatával találó párosítás a falakhoz és az ajtókhoz.
Láthatjuk egy klasszikus kockaház mennyire megújulhat, felfrissülhet megfelelő burkolatok, szaniterek használatával. Tágassá, fiatalossá, moderné alakítható. Ha Ön is szeretné otthonát megújítani, de nincs konkrét elképzelése vagy van, de látni szeretné előre az eredményt, akkor keresse a Gulyás Tüzép burkolattervezőit és mi megvalósítjuk az álmát!

Köszönjük, hogy a Gulyás Tüzépet választotta!

A „tőlünk épült” otthonhoz az alábbi termékeket
szerezték be a tüzépünkről:
Iko autumn brown színű téglány mintájú zsindely
Cerrad Zebrina wood falburkolat
Bravo ereszcsatorna
STN Vega Marfil padlólap
Color Sonora falburkolat
Marmy Claudia mosdó
Mofém Trend plus csaptelep
M-acryl Daria sarokkád
Egger Loft Oak White laminált parketta
Zalakerámia ZRG 408 kültéri burkolat
Cerrad Zebrina Forest kültéri falburkoló
Revco Tiramisu 2 vakolat
Jupol Trend Opera 140 falfesték

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról!