menü

Tőlünk épült: Praktikus, tágas

Címkék

Tőlünk épült: Praktikus, tágas

Egy családi ház kialakításánál mindig nagy dilemma milyen színeket, burkolatokat válasszunk, hogyan rendezzük be. A divat mellett fontos tényező a komfortosság, a funkcionalitás és a terek nagysága is. E havi számunkban egy balmazújvárosi családi házát mutatunk be, ahol a praktikus kialakítást elegáns burkolatokkal ötvözték.

Tőlünk épült: Praktikus, tágas illusztráció

Belépve a házba egy tágas, egybenyitott tér fogad minket, ahol az étkező a konyha és a nappali található. Az étkező színei barna, krém, bézs, vaj, egyértelműen a legutolsó divat diktálta színek. A Mijares Neptuno falburkolat remek választás a Ragno Freetime Miele famintás padlóburkolathoz. A Jub Trend Media falfesték színe fiatalos, vidám hatást kölcsönöz a térnek. A konyha domináns színei egyértelműen a fekete, és a sötétbarna. A választott konyhacsempe az Ege Seramik Metro Black, amely erőteljes megjelenést ad a konyhának kellő kontrasztot képezve a világos konyhabútorral. A nappali a padlóburkolata klasszikus tölgyfaparketta, amely melegséget kölcsönöz és egyben elhatárolja az étkezőtől a teret.
A földszinti fürdőszobába belépve a népszerű Zalakerámia gyártó Pirit burkolatát csodálhatjuk meg. A Petek fürdőszobabútor mosdóval kiváló választás, színben teljes összhangot alkot a csempével. A zuhanyfülke oldalfalába üvegtéglákat építettek, így a zuhanyzóba több természetes fény jut be. A Mofém Universe zuhanyrendszer mind megjelenésében, mind minőségben garancia a teljes felfrissülésre. A Ravak Pivo zuhanyajtó felel a fülke tökéletes vízzárásáért, az elvezetést pedig az ACO zuhany folyóka biztosítja.


Az emeletre érve a tölgyfaparketta borítás tovább folytatódik, a pihenő helységben a gyerek és a szülők szobájában egyaránt. Az emeleti fürdőszoba -a ház nagyobbik fürdőhelysége- a Kanizsa gyártó Allegra burkolatát kapta az Allegra Bianco padló, fali és Nero dekor csempéket felhasználva.Megjelenésével eleganciát, tisztaságot, letisztultságot tükröz. A Star mosdó és szekrénye szögletességével összhangban van a burkolatok megjelenésével. A relaxáló fürdőzést a Piramida Delfina sarokkád biztosítja. A zuhanyzó oldalfalának burkolat megoldása jó ötlet ugyanis megtöri a kád homogén színét és összhangot kelt a dekorcsempével.
A gyerekszoba neonzöldes falszíne Tikkurila beltéri falfesték, amely vidámságot és életet visz a tetőtéri szobába.
Praktikus, tágas. Az egy légtérrel tágas belső teret kapunk, amely kiválóan alkalmas nagyobb családi összejövetelekre, valamint a gyereknek játszani. A komfortos fürdőszobák kialakításával, a zuhanyzási, és a fürdési lehetőség is adott.

A „tölünk épült” otthon belső megjelenéséhez az alábbi termékeket vásárolták a Gulyás Tüzép Otthon Áruházból:
Mijares Neptuno falburkolat
Ege Seramik Metro Black konyhai falicsempe
Kanizsa Allegra burkolat
Mofém: Trend zuhanycsaptelep
Piramida Delfina kád
Zalakerámia Pirit burkolat
Ravak Pivo zuhanyajtó
Petek fürdőszobabútor
Mufém Universe zuhanyrendszer
Mofém Trend zuhanycsaptelep
Trend mosdócsaptelep
Aco zuhanyfolyóka
Star görgős szekrény
Star mosdó+szekrény
Tikurilla festék
Jub Trend Media festék

Köszönjük, hogy a Gulyás Tüzépet választotta!

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról!