menü

Tőlünk Épült: Panelből trendit

Címkék

Tőlünk Épült: Panelből trendit

Ha a panellakásokra gondolunk, akkor alapvetően az „unalmas”, „tucat”, szovjet házgyári technológia jut eszünkbe. 

Tőlünk Épült: Panelből trendit illusztráció

Márciusi számunkban a „Tőlünk Épült” rovatban bemutatásra kerülő lakás azonban éppen erre a sztereotípiára cáfol rá. A panellakás teljes felújításon esett át, megjelenésével egy teljesen új miliőbe kalauzolva bennünket.
Belépve a lakásba jobb oldalon a fürdő és mellékhelyiségek találhatóak. A választott falicsempe a Polcolorit Argo termékcsalád egyik büszkesége, amely a barna Ragno Freetime padlólap kombinációjával a természetbe repít bennünket. A 25x60-as méretű Polcolorit falicsempe kíváló példa arra, hogy kisméretű fürdőszobában is jól mutathat a nagyobb méretű csempe és így bátran használható.
A fürdőhelyiségben hangulatilag minden adott a teljes felfrissüléshez. A Piramida kád Trend kádtöltőcsapteleppel, a Marmy Barbara 60 cm-es mosdó Mofém Trend mosdó csapteleppel lett szerelve. Tovább haladva a lakásba az előszobát és az étkező-konyhát a Ragno Freetime Marron padlóburkolat köti össze.
A lakás legmarkánsabb látványeleme a konyha, amin látszik, hogy a kivitelezést gondos tervezés előzte meg. A munkapult felett edzett üveg borítás található, amely a rejtett világítással együtt különleges látványt nyújt. A bútor színe megfelelő összhangban van a burkolattal, stílust teremt. A konyhapultban Marmorin mosogató és kihúzható fejes mosogató csaptelep párosa található.

Az étkező rész falát Fabrostone falburkolat borítja, amely összhangot képez a konyhabútor és a padlóburkolat színvilágával.
A nappaliban megfigyelhető a színek ötletes játéka. A barna, cappuccino divatos színek fiatalos, trendi hangulatot kölcsönöznek az otthonnak.
A szoba TV felöli falrészét teljes egészében a Fabrostone Barcelona falburkolóval borították be. Ez a megoldás is fiatalos, trendi hatást kölcsönöz az otthonnak teljes egészében kiszakítva a megszokott panellakás érzetből.
A hálószoba a napjainkban közkedvelt minimalista stílust követi, itt a választott padlóburkolat szintén a Ragno Freetime.


Összegezve láthatjuk megfelelő burkolat választással, átgondolt tervezéssel mennyi mindent ki lehet hozni egy alapjában kötött kialakítású lakásból.

Tulajdonosi visszajelzés: „A tervezési időszakban több hétig jártunk a Gulyás Tüzép Otthon Áruházba böngészve a bőséges burkolatkínálatot. A lakás kinézetében lakberendezői segítséget vettünk igénybe, amelyet saját igényünkkel párosítva, megkaptuk a várt eredményt. Örülök, hogy Gulyás Tüzépet választottuk lakásunk felújításához. Elégedettek vagyunk a vásárolt termékekkel és a szolgáltatásokkal”.

Köszönjük, hogy megtisztelt bizalmával és minket választott!

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról!