menü

Tőlünk épült: Otthonos, trendi

Címkék

Tőlünk épült: Otthonos, trendi

Előző hónapban egy debreceni tőlünk épült ikerházat prezentáltunk. Magazinunkban most a másik felét mutatjuk be. A lakótér elosztásában ikerházhoz méltóan, teljesen tükörképe a másik oldalnak. 

Tőlünk épült: Otthonos, trendi illusztráció

Belépve a családiházba egy tágas előszoba tárul elénk. A választott padlólap itt a Rondine gyártó Faust Chocolate lapja. Az étkezőbe az előszobai burkolat folytatódik tovább, a konyhai részt a Rondine Faust Coffee padlója különíti el. Ezzel a megoldással az étkező-nappali közös terét kívánták elválasztani. Mint ahogy az ikerház másik felén ezen felén is a bézses-barnás cappuccino divatos színek dominálnak. A lila, mint kiegészítő szín több ponton is megjelenik: székek, szőnyeg, kiegészítők. A nagy kedvenc konyhacsempe Emigres Nacar Gris lap, amely remek összképet biztosít, különlegessé teszi a megjelenést.
A hálószoba fahatású padlóján az Kronowood Red River Hickory laminált parketta található otthonos, meleg hatást kölcsönözve. A gyerekszobában jellegéből fakadóan a vidámszínek dominálnak. A padló Kronowood White Craft Oak, jól illeszkedik a gyerekbútorok színéhez. A falburkolat az Espirit Kids Wallpaper Collection tapétája, mely dizájnja vidámságot, „gyerekes eleganciát” sugall, jól illik a padló és bútorok színvilágához.


A fürdőszobában adott a lehetőség a teljes felfrissülésre. A Latina Aris falicsempéhez a dekorja trendi külsőt kölcsönöz. Az M-acryl kádhoz Hansgrohe kádtöltő csaptelep került beépítésre. A falon Radeco törölközőszárítós radiátor látható.
Júniusi számunkban az ikerház másik felét mutattuk be, láthatjuk mindkettő otthon követi a modern, trendi divatvonalat, viszont megjelenésében a burkolat, tapéta választásában teljesen eltérőek. Mindkettőbe egy egyedi színt választottak az egyikben a türkizt másikban a lilát. Ezzel a megoldással karaktert adtak az otthonoknak.


A burkolatválasztások remekül sikerültek, passzolnak az adott helyiségekhez, nem hivalkodóak. Kiemelnénk a tapéta választást is, amelyek jól öltöztetnek, divatos, elegáns megjelenést kölcsönöznek, remekül harmónizálnak a terekkel.

Köszönjük, hogy a Gulyás Tüzépet választotta!

Tulajdonosi visszajelzés:
A burkolatok közül kedvencünket, a konyhai falicsempét emelnénk ki, amelyet mindenki dicsérni szokott. Teljesen elégedettek vagyunk, a végeredmény elvárásaink szerint alakult, valósult meg. Köszönjük a szaktanácsadók segítségét.

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról!