menü

Tőlünk Épült: Nonna Rosa - Az olasz étterem

Címkék

Tőlünk Épült: Nonna Rosa - Az olasz étterem

Nonna Rosa. Ezen a néven nyílt júliusban új étterem a debreceni belvárosban. Jó hír ez azoknak, akik szeretik az olasz konyhát, a napfényes Itália ízeit. Aki a főtéren jár, már láthatja, milyen hangulatos a virágládákkal körbebástyázott terasz, aki pedig bekukkant az étterembe, rábólinthat, ez igazán ízléses, stílusos hely - ami ráadásul "Tőlünk épült".

Tőlünk Épült: Nonna Rosa - Az olasz étterem illusztráció

Az étterem külső teraszának kialakításánál fontos szempont volt az időtállóság, tartósság ezért WPC „Chocolate” burkolattal borították be. A fahatású burkolat melegséget, eleganciát áraszt magából.

Belépve a Nona Rosa-ba Nova Bell EPS Cognac Rett. padló borítja az alsó szintet. A jól választott krémes színek remekül illenek az éttermi hangulatba. Az étkezőtérben láthatjuk a kemencét is ahol az igazi olasz pizzák, finomságok születnek. Sütés közben belülről, valamint a külső teraszról is hangulatos látványt nyújt a kemence lobogó tüze.

A Nova Bell padlólap burkolat az étterem emeletén is folytatódik, ahol további tér adott a vendégek fogadására , biztosítva a felhőtlen kikapcsolódást, amit akár egy kávé kiséretében is megtehetünk. Az üzletvezető elárulja, sokféle különlegességgel találkozhatunk, rögtön kiemeli a hamisítatlan olasz kávékultúrát. Csak és kizárólag minőségi feketét kínálnak, s megjegyzi, hogy időről időre egy-egy termőterület kávécsodáit is megkóstolgathatják majd a vendégek.

Tovább haladva az emeletem a trendi mosdót láthatjuk. A választott padlólap az Emigres gyártó Style Marron nagyméretű lapja. A falon Emigres Stlye Marron és Beige falilap látható, amelynek egységét az Emigres Nacar Beige dekor csempéje töri meg. A lapok jól harmónizálnak, méltóak egy olaszos környezetbe. A pulton fekvő Trend mosdó Mofém Alaior magasított csapteleppel került párba. A mosdórész kialakításánál is látszik az átgondolt, kifinomult ízlés.

Az olasz gasztronómia sokak számára a pizzákat és a spagettiféleségeket jelenti. A Nonna Rosa csapata nem szeretne beállni a gyorsétkezdék, a menzahangulatú vendéglátóhelyek világába, de arra törekszenek, hogy bárki, aki betér, találja meg az italok és az ételek között is a számára szimpatikusat. Nem akarnak azok közé a helyek közé tartozni sem, ahol 70-100 fogás is van az étlapon, árulja el a séf. „Arra törekszünk, hogy az ételek ízét ne a túlzott fűszerezés adja meg: ha a vendég csirkét rendel, csülköt, marhát vagy bárányt akkor azokkal az ízekkel, zamatokkal találkozzon. Lesznek természetesen halak, tengeri fogások is. Kétféle kagylótál például: egy tejszínes és egy paradicsomos változat. Kemence is áll már az étteremben, ami nélkül jó pizza nem létezik.”

 

Tulajdonosi visszajelzés:

Mindent megtaláltuk amire szükségünk volt, úgy gondoljuk a végeredmény magáért beszél, elégedettek vagyunk.

Köszönjük, hogy a Gulyás Tüzépet választotta!

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról!