menü

Tőlünk épült: nagyerdei környezetben

Címkék

Tőlünk épült: nagyerdei környezetben

Mindig izgalmas látni milyen eredmény születik a tőlünk beszerzett burkolatokból, építőanyagokból, a burkolatok kombinációja milyen stílust alkot a berendezett otthonokban. Különböző elképzelések, különféle stílusok, egyedi megoldások, ez az, ami miatt érdekes a végeredmény.

Tőlünk épült: nagyerdei környezetben illusztráció

A nagyerdei családiházba belépve balra egy fürdőszobát láthatunk Kanizsa Limestone divatos megjelenésű burkolattal felburkolva. A kézmosó Marmy gyártó népszerű terméke, amihez Thermo tükröt választottak. Az épített zuhanyzóban Mofém Formentera zuhanyfej került, így a zuhanyzás élménye adott. A mellékhelyiségben Alföldi WC Geberit nyomólappal, Alföldi kézmosó pedig Hansgrohe csapteleppel került párba. Az előszoba másik oldalán egy hálószobát láthatunk Egger laminált padlóval borítva.

Ez előszobából kilépbe a „ház szíve” tárul elénk. Az Egger laminált padló markánsan kiemeli az egész teret. Étkező rész, konyha és nappali rész látható az egy légtérben. A konyha egy étkezőpulttal van határolva, amit Cerrad falburkoló díszít, amit rejtett LED világítás tovább fokoz. Hangulatát tekintve modern, fiatalos az összhatás. Az STN Smart Beige mozaik falicsempe játékosságával jól passzol a krém-beige színvilágú konyhabútorhoz. Az itt látható Tau Ceramica nagyméretű padlólap növeli a teret és jó összhangot kelt. A konyhapultba épített Teka fekete mosogató és csaptelep látható kellő balanszot teremtve a szintén fekete főzőlappal.

A nappali rész kellően tágas, az ideális méretű élettér adott. A pince részen találunk egy kis retro helyiséget ami lambéria borításával, tárgyaival a múltba repít minket vissza. Baráti beszélgetésekhez, kártyázásokhoz, kikapcsolódáshoz kiváló rejtekhely.

Az emeleti fürdőszobában Kanizsa Allegra burkolatot láthatunk. Itt is Marmy mosdó Hansgrohe csapteleppel lett szerelve. Kis mérete ellenére praktikusan lett kialakítva a fürdőszoba, az épített zuhanyzó is jól mutat sarkos elhelyezkedésével. A Chrome Ravak 2. ajtó króm szegélyével elegáns megjelenést kölcsönöz a fürdőnek.

A hálószobák szintén Egger lamináltparketta borítást kaptak. Az egész házat egységes stílus, színvilág jellemzi. Trendeknek megfelelően választott falszínek, burkolatok láthatóak.

Köszönjük, hogy minket választott!

Tulajdonosi visszajelzés: egy divatos, egyben elegáns megjelenésű otthon volt az álmunk, amit úgy gondolunk sikerült megvalósítani. Kiemelnénk Fodor Pétert, aki segítségünkre volt terveink elérésében.

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról!