menü

Tőlünk épült: nagycsaládra tervezve!

Címkék

Tőlünk épült: nagycsaládra tervezve!

Idei első Tőlünk Épült rovatunkban egy három gyerekes nagycsalád otthonát mutatjuk be. Ahogy a mondás tartja „otthont egy életre építünk”, így nem egyszerű kérdés a tervezés, főleg a 3 gyerekre gondolva. A család igénybe vette a CSOK-os támogatást is, élve a Gulyás Tüzép által nyújtott kedvezményekkel.

Tőlünk épült: nagycsaládra tervezve! illusztráció

Külső megjelenésében a ház a klasszikus amerikai stílusú megjelenést tükrözi a divatos barnás, bézses árnyalatokat használva. A tetőn a Terrán gyártó Danubia Resistor cserepe véd a szélsőséges időjárástól. A térkő nem más, mint a Semmelrock CityTop Kombi Mediterrán terméke amely kellő összhangban van a tető, a falak, nyílászárók színével. A bejárati oszlopon a divatos Cerrad Zebrina Wood falburkolat azonnal szembetűnik.

Az előszobába már láthatjuk, hogy tágas terek várnak ránk. Ezt a hatást a hatalmas méretű padlóburkolatok is tovább fokozzák. Itt a 60x60-as csempe a Emigres Trento Blanco lapja. A tekintélyes méretű nappali kellő méretű életteret biztosít az 5 fős család számára. Az Egger laminált padló meleghatást nyújt, a falak színe kellemes színvilágúak, a sötét beltéri ajtók kellő kontrasztot nyújtanak. A konyhafalon az Alcor Marseille csempe karakteresen megjelenik, amely a méltán népszerű Patchwork stílus ékes darabja. Az utóbbi időkben a lakberendezésben is divatos lett a Patchwork stílus, annak jellegzetes mintáival, stílusjegyeivel. Mi több, a Patchwork mindig is az egyik legforróbb dekorációs trend évtizedek óta. Színek, díszek, formák, textúrák és motívumok szabadon kombinálhatók egymással, végtelen variációs lehetőséget engedve a kreativitásnak.

A szülők hálószobájába, ahogy a gyerekeké is Egger lamináltpadló borítást kapott. Mintázatával, színével kellemes megjelenést kölcsönöz a szobának. Az ágy fölött Solari Wolke üvegtéglákat láthatunk, amely szinte szükségtelenné teszi, hogy felkapcsoljuk a villanyt, biztosítva az állandó természetes fényt minden évszakban. A gyerekszobák hangulatos színvilágúak, tökéletes miliőt teremtve a kicsiknek. A tervezés során látható a tudatosság, nem hagyták ki az alapvetően sötétebb folyosót megvilágító Velux fénycsatornákat sem.

A házban találhatunk egy apróbb mellékhelységet ahol Kanizsa Allegra Pistaccio termékcsalád lapjait tekinthetjük meg. A kis helyiség Cersanit Alpina Libra 60 szekrénnyel, Alföldi WC-vel és Laguna WC tartállyal lett szerelve. Egy nagy családhoz méltóan 2 nagy fürdőszobát mutathatunk be. A kisebben a Kanizsa Allegra Grigio termékcsalád határozza meg a stílust. Thermo tükör, beépített Marmy mosdó, Gedy kiegésztőkkel alkotják az egységet. A fürdőszoba mellékhelyiség részében Villeroy&Boch függesztett WC, Gerberit beépíthető tartállyal és nyomólappal lett párosítva. Zuhanyzásra az épített zuhanyzó szolgál Ravak Pivot zuhanyajtóval, Hansgrohe Crometta 85 zuhanyszettel és csapteleppel.

A családiház nagyobb fürdőszobájában a zuhanyzás mellett már fürdési lehetőség is adott, amelyet az elegáns Macryl Amanda 120x80-as kád biztosít, Mofém Trend Plus kádtöltővel. A fürdőszoba hangulatát az Opoczno család Gemoetric Game dekorja teszi különlegessé. A falon Radeco csőradiátort az épített mosdóban pedig Marmy Lisette mosdók láthatóak, lehetőséget adva a párhuzamos használatnak.

Szép színvilág, elegáns burkolatok, átgondolt tervezés, precíz kivitelezés jellemzi a prezentált otthont. Ideális hely egy nagycsalád számára, gratulálunk!

Köszönjük, hogy a Gulyás Tüzépet választotta!

 

 

Tulajdonosi visszajelzés:

Köszönetünket szeretnénk kifejezni a Gulyás Tüzép Burkolattervezésének, hogy segítségünkre voltak egy harmonikus megjelenés kialakításában. Továbbá a kivitelezőnknek a Totka-Bauer Kft.-nek, Tóth Istvánnak (kivitelező) és Kalmár Zoltánnak (tervező).

 

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról!