menü

Tőlünk épült: mutatós, praktikus dekorral

Címkék

Tőlünk épült: mutatós, praktikus dekorral

Ehavi számunkban egy püspökladányi családi házat mutatunk be.

Tőlünk épült: mutatós, praktikus dekorral illusztráció

A folyosón Sintesi Land Beige padlót láthatunk. Törtfehér, famintás megjelenésével világos, kellemes hatást kölcsönöz a keskeny folyosónak és nem utolsó sorban növeli a teret. A mellékhelyiségben extravagáns kontrasztos színek dominálnak. Az egyik falon 30x60-as méretű Zalakerámia Lana csempe látható a mosdó mögött pedig B-tile Mosaico Avorio mozaik mintás lap. Érdekes megoldás az eltolt fugázási minta, ezáltal sikerült megtörni a homogén hatást. A padlón Magnum Natura Avorio-t látunk, valamint Sanideal mosdószekrény, Cersanit WC, tető és tartály együttese került beépítésre.

A Sintesi Land padlóburkolat folytatódik a családi ház többi részén is, a konyhában és a nappaliban is egységesen megjelenik.

A konyhára jól átgondolt elrendezés, kellemes színvilág jellemző. Domináns színei a szürke és a krémes fehér. A falicsempe Kanizsa Parete Freddo lap.

A nappaliba lépve a falon a Hold mintázatú MOPA dekorpaneleket láthatunk, ami feldobja galériás ház nagy falfelületét.

A Hold dekorpanel formája igazán karakteres, bárhová is kerül biztos, hogy mindenki észreveszi.
Tökéletes dekoráció lehet nyilvános helyeken pultra, előtérbe, szórakozóhelyre, kávézóba és irodákba. Lakossági felhasználás esetében pedig előszobában, nappaliban és hálószobába. Mozit/moziszobát is dekorálhatunk vele, hiszen a panel formájából adódóan hangelnyelő tulajdonsággal is rendelkezik.

A MOPA panelek előnye, hogy nem csak mutatósak, de praktikusak is, mivel könnyen tisztíthatók, hő- és hangszigetelő tulajdonsággal is rendelkeznek, valamint a memória habnak köszönhetően puhák és nem deformálódnak. A gipszpanellel szemben előnye, hogy nem igényel semmilyen további kezelést, nincs szükség alapozásra és festésre. Azonnal tökéletes, meleg hatást kölcsönöz a helyiségnek.

Köszönjük, hogy minket választottak!

Tulajdonosi visszajelzés: Áruházukban nézelődve találtunk a MOPA panelekre melyek egyből megtetszettek, és úgy gondoltuk jó megoldás lesz a nagy falfelületek megtörésére. A választott mintájú és színű dekorok jól illeszkednek otthonunk megjelenéséhez és színvilágához.

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról!