menü

Tőlünk épült: Modern otthon luxus kivitelben!

Címkék

Tőlünk épült: Modern otthon luxus kivitelben!

Letisztult színek, minimalista hatású formák, elegáns megjelenés. Ez jellemezi Debrecen egyik tőlünk épült „okos házát”. A ház előszobájában Mirage Jewels Bianco Statuario padlólapja tágassá, világossá teszi a helyiséget. A ház teljesen átgondolt rendszerre épült, a világítás, a fűtés is a smart technológián alapszik.

Tőlünk épült: Modern otthon luxus kivitelben! illusztráció

A fehér, barna, fekete a meghatározó színvilág, karaktert ad a belső megjelenésnek. A konyha igazán modern megjelenésű, a lakberendezésben ma nagyon divatos fekete-fehér színvilág ideális választás lett. A két szín megfelelő kombinációjával/arányával a konyha nagyobbnak is tűnik mint a valóságban. A konyhában Hansgrohe Talis S2 Variarc egykaros kihúzható mosogató csaptelep  emelkedik ki a pultból.


Az étkező mellett egy légteret alkotva a nappali helységet találjuk. Itt a meleg színek dominálnak, barna padlószőnyeg, szűrke tónusú tapéta. A földszinti fürdőszobában a Mirage Jewels burkolat folytatódik. A fekete-fehér színvilág dominánsan megjelenik. A Laufen fürdőszoba szekrény Hansgrohe csapteleppel lett szerelve. Kiegészítőként Gedy törölközőtartó és folyékony szappanadagoló teszi teljessé az összhatást. A fürdőszobaszekrénnyel szemben Villeroy & Boch fali WC került beépítésre, Geberit WC tartállyal és nyomólappal. A falra Radeco csőradiátor került. A zuhanyzóban Mofém Junior Evo termosztátos csaptelep található és Aco zuhanyfolyóka, hullámos ráccsal.
Az emeleten a gyerekszobában és a hálószobában a padlószőnyeg borítás egységesen folytatódik. Az emeleti fürdőszobát említhetnénk a ház lelkének is. Itt mindent megtalálunk ami a teljes felfrissüléshez, relaxáláshoz szükséges lehet. A fürdőszoba közepén  Laufen térben álló fürdőkád ékeskedik, elegáns mozaik köntösben Hansgrohe Pura Vida kádperemre szerelhető csapteleppel szerelve. A fürdőzés mellett ugyanúgy élhetünk a zuhanyzás örömének a szaunázással együtt. A Roca pultra tehető mosdó Pura Vida mosdó csapteleppel lett szerelve.
A teljesen zárt udvar a békés pihenés szentélye. Ideális hely ha munka után feltöltődésre, relaxálásra vágyunk.

Köszönjük, hogy a Gulyás Tüzépet választotta!

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról!