menü

Tőlünk épült - Modern lakás, keleties hangulattal

Címkék

Tőlünk épült - Modern lakás, keleties hangulattal

E havi számunkban bemutatott családi házban a keleti kultúra és modern építészet elemei együtt teremtik meg az otthon hangulatát.

Tőlünk épült - Modern lakás, keleties hangulattal illusztráció

A keleti kultúrát kedvelő család számára fontos volt, hogy az egyensúlyt megteremtve és a modern építészet elmeit követve álmaik otthonát teremtsék meg.
A házba belépve a sötét és a világos tónusú falfelületekkel jól harmonizáló Kronowood laminált parketta az egész házban megjelenve a nyugalom érzését kelti.

A nappalit elhagyva a tágas konyhába, illetve étkező részbe érve a világos Casabella Slab Beige padlólap került beépítésre. A csempék összhangot teremtenek a konyhapult gránit szürke munkalapjával a Marmorin mosogatóval valamint a hozzá tartozó csapteleppel.
A konyhacsempe a Kanizsa City termékcsalád Patcwork Color dekorja. Az étkező mellett található egy kisebb fürdőszoba, ahol a zöld-fehér kompozícióba jól illeszkedő 33x33 cm-es Kanizsa Habitat Grey padlólap teremti meg a két szín közötti egyensúlyt.
A Paradyz Midian Giallo falicsempe és a Verde Inserto dekorlapot kombinálva különleges hatást érünk el. A helyiségbe Hansgrohe termosztátos zuhanycsaptelep és Croma zuhanyszett került beépítésre. Itt a Jika fürdőszobai szekrény Hansgrohe mosdó csapteleppel lett szerelve. A fürdőszobába Keramag függesztett WC, a hozzá tartozó ülőkével és Geberit nyomólappal került beépítésre. A falfelületen a Paradyz fali és strukturált csempék valamint a Radeco törölközőszárító radiátor töri meg a zöld-fehér kombinációt.

 

Tovább haladva a minden igényt kielégítő nagy fürdőhelyiségbe vezet utunk. Benyitva a "nyugalom szigetén" találjuk magunkat, amit a 45x45 cm-es STN G.Tempo Bone Mate padlólapja tovább fokoz.
A tágas térben jól mutat a mahagóni árnyalatú fürdőszobabútor, Mofém automata mosdó csaptelep és a Marmy öntött műmárvány mosdótál. A fürdőszoba ékét képező Hansgrohe falba épített kádtöltő és kád kombinációja kiváló pihenést nyújt egy nehéz nap után. A kád mellett a lehetőség adott a zuhanyzásra is, amit egy épített zuhanyzó biztosít, Geberit zuhanyfolyókával.

A mosdó helyiségbe lépve a modern építészet elemivel találkozunk. A padló burkolatot a 2018-as trend vintage hangulatát idézve az Imso Cargo Havanna Bay csempével oldotta meg a tervező. Ami kiválóan harmonizál a Gibraltár ZRG 601-es fehér és ugyanebbe a termékcsaládba tartozó 603-as sötét barna Zalakerámia lapjaival. A barna-fehér egységet a mosdórésznél kialakított B-Tile Mosaico Petra dekorcsíkja töri meg. A mosdóhelyiségben a Keramag függesztett WC és bidé Hansgrohe csapteleppel lett kialakítva. A WC mellett pedig Gedy fürdőszobai kiegészítő lett elhelyezve. A Mofém magasított ,,Alaior” mosdócsaptelep tovább fokozza a modern stílus hangulatát.
A gyerekszobában a Kronowood Greenland Oak lamináltpadló jól illeszkedik a szoba adottságaihoz, ami könnyen a gyerekek álomkuckójává válhat.
A szülői hálószobában remekül kihasználva teret és nagyítva azt, szintén a Kronowood termékcsaládba tartozó laminált parketta remek választás.
A ház abszolút a mai kor igényeinek megfelelően modern, letisztult. Szobáival, fürdőhelyiségeivel, tágas tereivel kiváló otthont teremt a család számára.

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról!