menü

Tőlünk épült-Modern, divatos

Címkék

Tőlünk épült-Modern, divatos


Idei évben is igyekszünk kedves olvasóinkkal az új trendeket, termékeket és szebbnél szebb otthonokat megismertetni. Évindító első tőlünk épült otthona minden olyan tulajdonsággal fel van vértezve, ami egy tökéletes otthonhoz kellhet. Stílusos megjelenés, harmonizáló színek, egységes formavilág.

Tőlünk épült-Modern, divatos  illusztráció

Az előszobát Caesar Feel Colonial padlólappal burkolták, mely világos színével kellemes megjelenést nyújt. A ház belső terében már Kahrs Spirit Garden Dió került. A galériás belső terét, dizájnos megoldások, modern burkolatválaszték jellemzi. A tágas nappaliban a kellő fénymennyiségről a minőségi Holcz-Team nyílászárók, az árnyékolásról pedig az egyedi méret alapján gyártott Hella zsaluziák gondoskodnak.

A fürdőszobában My Line Spa Arezzo White kád található Ravak Fm 080.00 kád csapteleppel. A földszinti mellékhelyiségben Ravak Uni Chrome Rim off fali WC, Slim WC tetővel és Geberit Duofix WC tartályyal, Sigma nyomólappal látható. A letisztult színvilágról a Ragno Natural Bianco fali- és padlólap gondoskodik. 
Az emeleten láthatjuk a hálószobákat valamint egy fürdőszobát, ahol a Wellis zuhanyajtó hátterében Opiocolor mozaikot láthatunk. A fürdőszoba különleges megjelenési mosdója a Villeroy My Nature terméke. 
A ház udvarán egy nagy medencét is találhatunk, kapur trópusi fa burkolattal.

Gratulálunk a tulajdonosoknak otthonunkhoz és kifinomult ízlésükhöz.
Köszönjük, hogy a Gulyás Tüzépet választotta!

Tulajdonosi visszajelzés: elégedett vagyok a végeredménnyel, úgy gondolom sikerült elérni azt, amit elképzeltünk.

építész-tervező: Gulyás Attila

belsőépítész: Szijjártó Krisztina interior designer

kivitelező: Markó-bau Generál Kft.

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról!