menü

Tőlünk épült: Lvlup e-sport bár

Címkék

Tőlünk épült: Lvlup e-sport bár

Szeged után Debrecenben is megnyitotta kapuit a LvL Up e-Sport Bár a Gambrinus közben. Különleges közösségi tér, ahol a virtuális játékok mellett, a legnépszerűbb társasjátékokat is kipróbálhatják a fiatalok Magyarország egyik legnagyobb gamer .

Tőlünk épült: Lvlup e-sport bár illusztráció

Az elektronikus sport (röviden e-sport) résztvevői professzionális módon, versenyszerűen foglalkoznak az egyes videojátékokkal, ebből fakadóan a játékos megjelölés mellett e-sportolóknak is nevezik őket. Hazánkban körülbelül 2005-2006 óta van a köztudatban a kifejezés, de csak a 2010-es évek utánra nőtte ki magát akkorára, hogy többen is elismerik e szó valódi értelmét. Ahogy a rendes sportban, itt is vannak „sportolók”, akik pár éve már rendes bejelentett munkahelynek veszik ezt a tevékenységet, és fizetéssel járó bejegyzett munkahely hiányában „gamer ház”-akban laknak. 2017-ben az e-sport-közösség összesen mintegy 385 millió embert jelentett világszerte.

A térbe belépve azonnal érezhetjük, hogy a város ütőerén tartjuk az ujjunkat. A bejárattól jobbra egy óriáskivetítő ragadja meg a figyelmünket, ami folyamatosan közvetíti az emeleten történő versenyeket, így kapcsolva össze a két teret.  A fiatalos, nyitott, konvencióktól mentes dizájn szépen simul bele a belvárosi környezetbe. A terekben nem kerülhetők meg a modern részletek sem. Jó példa erre a félfalakkal leválasztott konzoltér.

Az LvL Up logó piros-kék párosítása nemcsak a falak színén köszön vissza, hanem az asztalok körül is piros-kék székek váltakoznak. A belső tér kialakítása, a letisztult formák és funkcionális terek egyedi atmoszférát teremtenek a tökéletes játékélmény megvalósulásához.

Napjainkban a mosdó sem csupán az alapvető -jelen esetben higiéniás- funkcióját látja el, hanem karakteres, értékes része a helynek. A kerek, Trend Heidi öblös mosdókagylók Mofém Inka csapteleppel szerelve praktikusak, mégis markánssá teszik a helyiséget. A padló és falburkolat ami a Cersanit Steel 30x60 cm-es méretű brown színű lapja ipari jellegét az apró Opiocolor Miami Hollywood mozaikcsempe ellensúlyozza, a két eltérő elem kombinációja eklektikus hangulatot varázsol.

A változatos időtöltés biztosított a LvL Up Bárban: konzol, pc, társas vagy csak egy jó beszélgetés kávé vagy koktél kíséretében, minden lehetséges.

Tulajdonosi visszajelzés:

Sikerült a image-be bele illő burkolatokat megtalálnunk a Gulyás Tüzépről. Könnyű volt a választás a hatalmas árukészletből, köszönjük!

Ha szereted a virtuális játékokat, vagy a társasokat, érdekelnek a közvetítések, a geek világ, esetleg beugranál egy sörre, kávéra: Nálunk a helyed!

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról!