menü

Tőlünk épült: Lidl Áruház, hiánypótló beruházás a keleti városrészben

Címkék

Tőlünk épült: Lidl Áruház, hiánypótló beruházás a keleti városrészben

Újabb nagyberuházás került a Gulyás Tüzép referenciái közé, hiszen a Faraktár utca 58. alatt októberben megnyitott Lidl Áruház is tőlünk épült, a szükséges anyagok biztosítása révén.

Tőlünk épült: Lidl Áruház, hiánypótló beruházás a keleti városrészben illusztráció

Az új áruház megnyitása által a keleti városrész – a Csapókert (és a Fényes udvar) – lakói hiánypótló bevásárlási lehetőséghez jutottak, a város korábban erősen a város nyugati része felé billenő „áruház egyensúlya” visszabillenni látszik.

A csendes, kertes családi házas lakóövezet igényének megfelelően kisebb léptékű, a környezetbe illeszkedő áruház valósult meg a „Falóger” helyén.

A megvalósult beruházás révén a környék látványa előnyére változott, a terület rendezett, letisztult képet mutat, a környezet élhető, az áruház emberi léptékű, szerethető.

A környék lakóinak immár nem kell sokat autózniuk, buszozniuk a város más részére, mert új lehetőségként jó árfekvésű és minő-ségi termékeket vásárolhatnak meg az új áruházban, ami a mindennapi életet és a karácsonyi készülődést is megkönnyít számukra.

A Faraktár utcai Lidl-nek folyamatos, kiegyensúlyozottan eloszló forgalma van. Az áruház minden nap 7 és 21 óra között tart nyitva, működése nem zavarja meg a lakók éjszakai nyugalmat, ráadásul a beruházás a környező ingatlanok értékére is pozitív hatással lehet, hiszen az új áruház előnyt jelent, értéket képvisel. Aki több mint hat hónapja nem járt a Faraktár utca környékén, azt tapasztalja, hogy „kinőtt egy áruház a földből” mellette új út és utca nyílt, a könyék „ój l közlekedhető”.

De mi minden került az áruházba beépítésre a Gulyás Tüzépről? Mondhatni minden. Az áruház Porotherm téglából épült, Bachl lapostető hőszigetelést kapott, födémpallói SW Umwelttechnik típusúak. A Lidl falait LB Knauf EPS 80 hőszigetelő rendszer és LB Knauf gépi alapvakolat borítja, válaszfalai a Rigips gipszkarton válaszfal rendszeréből készültek, álmennyezete Armstrong márkájú, falburkolata Jafholz, vízszigetelése Icopal-Villas gyártmányú. Az áruház Sücho fém nyílászárói, tűzgátló ajtói, ipari szekcionált kapuja is a Gulyás Tüzépről származik. Belső terének padlóburkolata Casalgrande Padana vibrokerámia, falburkolatai a Zalakerámia gyár ZBR 586 Spektrum bézs és ZBR 502 mattfehér falicsempéi. A burkolt felületek kialakításánál a kivitelezők Mapei ragasztókat és fugázókat használtak. Mosdó csaptelepei a Resp infrás termékei. Az áruházba Alföldi porcelán wc-k és mosdók, Merida mosdó kiegészítők lettek beépítve. A parkolót Semmelrock Behaton és Citytop térkő borítja, alapszíne szürke, színes sávelválasztókkal.

A Gulyás Tüzépen forgalmazott termékek kimagasló minőségűek és garanciával kínáljuk őket, ezért esett a Lidl választása is tüzépünkre, magas elvárásaiknak megfelelnek az általunk forgalmazott termékek. A minőségi termékválasztás és anyaghasználat időtállóvá teszi a Faraktár utcán a Gulyás Tüzép anyagaiból megvalósult Lidl Áruházat. A GSV Kft. anyagbiztosításával az elmúlt években számos családi ház, sorház, társasház, középület és tér épült, illetve felújítás valósult meg, amely természetesen az alapvető építőanyagok mellett magában foglalta a vakolatotokat, festékeket, valamint a külső és belső burkolatokat is. A Gulyás Tüzép mind méretéből, mind széles termékskálájából – többtízezer féle termék – adódóan alkalmas akár családi házak, akár nagyberuházások anyagigényének színvonalas és folyamatos kielégítésére is.

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról!