menü

Tőlünk Épült: Letisztult, elegáns!

Címkék

Tőlünk Épült: Letisztult, elegáns!

E havi számunkba a Nagyerdő szívébe kalauzoljuk az olvasóinkat. A „tőlünk épült” tetőteres lakás kialakítása roppant praktikus, letisztult és modern kialakítású, megjelenésű.

Tőlünk Épült: Letisztult, elegáns! illusztráció

Látszik, hogy a kivitelezést gondos tervezés, ötletelés előzte meg.
Belépve a lakásba olyan képzetünk van, mintha egy elegáns hotel folyosóján járnánk. A fények, a fal fényes faborítása valamint a tükörborítású plafon különlegessé teszi a teret. A krémes színű padló öntött PVC borítású. A konyha az étkező és a nappali egylégterű, ezáltal egy tágas fényekben gazdag teret kapunk. Az előszobával szemben a konyhahelységet láthatjuk, amely magán viseli a legutolsó divat jegyeit. A Teka tálca és mosogató csaptelep ékesen kiemelkedik az L alakú konyhapultból. A konyha elrendezése remekül alkalmazkodik a tetőtéri csapott falhoz, amelyért piros pont a tervezőnek. Homogén színek, rejtett tárolók és gombok, sík felületek jellemzik a főzőhelységet. A Roto ablakok  biztosítják, a megfelelő fényviszonyt.
A konyha mellett az étkező és a nappalit láthatjuk. Az egész falat borító cseresznyebarna színű borítás, szögletes formáival harmonikusan illeszkedik a térbe. A fekete színek, amelyek visszaköszönnek a tv körül, valamint a szőnyegen, fiatalos, divatos képet adnak a megjelenéshez. A teraszon a Paradyz Myway padlóburkolat barnás színével remekül harmonizál fémes színhez.
A lakás fürdőszobája az Impronta Ecclecttica letisztult, elegáns burkolatát kapta. A Macryl kád, Ravak kádparavánnal együtt fürdőzési és zuhanyzási lehetőséget egyaránt biztosít. A szintén Ravak mosdószekrény a csapteleppel együtt alkotta szögletes forma remekül illeszkedik a fürdőszoba designjához. A trendi Gedy fürdőszobakiegészítők pedig teljessé teszik az összképet.  A nagyméretű fényes burkolatok amellett, hogy divatosak jelentősen növelik a teret.


Ki ne ismerné az utóbbi évek egyik nagy divatját a vastag hosszúszálú szőnyeget? Nos, itt a szoba teljes egészében ilyen borítást kapott, amellyel sugározza magából a kényelmet, komfortot. A barnás, cappuccinos színek remek összhangja figyelhető meg a falak és berendezési tárgyak körében.
A lakás jó példa arra, hogy lehet egy tetőteres lakást ötletesen, elegánsan kialakítani és berendezni. A felhasznált burkolatok, a színek játéka, a letisztult felületek elegánsá és trendivé teszik az otthont. Köszönjük, hogy a Gulyás Tüzépet választotta!

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról!