menü

Tőlünk Épült: kompromisszumok nélkül

Címkék

Tőlünk Épült: kompromisszumok nélkül

Rovatunk új számában egy háromszobás debreceni lakást mutatunk be, beköltözés előtti állapotban. 

Tőlünk Épült: kompromisszumok nélkül illusztráció

A lakás arculata a modern stílus és az „előkelő nagypolgári lakás” megjelenésének ötvözete. A folyosón látható motívumos faberakások karakteres megjelenést kölcsönöznek a lakásnak. Érzékelhető a tulajdonos tökéletességre való törekvése, amely az anyagválasztásban és a kivitelezésben szemmel láthatóan meg is jelenik. Ebben az esetben sikerült megteremteni az egyensúlyt a mértani pontosság és az otthonosság között.

A folyosó padlóburkolata a Mirage Jewel termékcsalád terméke, mely jól harmonizál a tapétával és kellő ellensúlyt képez a sötét a faelemekkel. A tölgyparketta padló biztosítja a meleg, otthonos hatást. A tapéta, függöny és a bútorok megjelenése mind-mind erősítik a „klasszikus” vonulatot. A fürdőszobába M’Acril Amanda kád és City csaptelep került. A fürdőszobaszekrény a Royo gyártó prémium terméke, melyet Hanshrohe Metri csapteleppel párosítottak. A fali és padlócsempék a Supergres Selection termékcsalád fényes lapjai. Elegáns, előkelő hatást keltve illeszkednek a lakás egységes megjelenésébe. A fürdőhelyiségben zuhanyzási lehetőségre is gondoltak. A zuhanyzó üvegfal a Box Docce letisztul, elegáns terméke mögötte a Hansgrohe Pura Vida zuhanyszett és Metri csaptelep látható. A sarokban látható WC az Alföldi gyártó Melina Kombi Pack monoblokkos mélyöblítésű WC-je foglal helyet, alsó kifolyású Easyplus bevonattal.

A lakásban két hálószobája szinte tökéletes tükörképei egymásnak. Ami különbözik az a tapéták színvilága. Külön kiemelendő a hálószobák beltéri ajtajai a kézzel készült mozaik üvegeikkel.

Tovább haladva a folyosó végén a konyha tárul elénk. Itt a világos színek dominálnak, barátságossá, világossá téve a teret. A konyha étkezőjéből nyílik a lakás nappali helyisége, ami szintén tölgyparketta padlót kapott.

A helyszínen járva, illetve a képeket megtekintve láthatjuk milyen egy előre átgondolt, precízen kivitelezett, elegáns otthon. Adott volt egy stílus és ezt vizuálisan is sikerült megvalósítani „tökéletes” formába önteni.

 

Tulajdonosi visszajelzés: „Volt egy elképzelésem, amely valóra vált, mindent megtaláltam amire szükségem volt.”

 

Köszönjük, hogy a Gulyás Tüzépet választotta!

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról!