menü

Tőlünk Épült: Karakteres fiatalos

Címkék

Tőlünk Épült: Karakteres fiatalos

Többször cikkeztünk magazinunkban az elmúlt évek domináns színéről, a kávéról és árnyalatairól.

Tőlünk Épült: Karakteres fiatalos illusztráció

A házak külső és belső színvilága, trendje folyamatosan formálódott, változott. A családiházaknak a 90-es évek környékén a fehér-barna volt a divat színe ezt követte a sárga-narancs különböző árnyalataival. Napjainkban a homogén színek mellett a kávés árnyalatok még mindig nagyon elegánsak akár az otthonunk belső vagy külső megjelenésében használjuk őket.

Júniusi számunkban egy olyan tőlünk épült családi ikerházat mutatunk be, ahol a színvilágnak fontos szerepe volt a kivitelezés során.

A járdák és az autóbejárok választott térkőve a Frühwald gyártó kagylóhély terméke. Változatos árnyalataival remek páros a kerítés Cerrad-loft Brick masala falburkolatával. A falburkolat tovább folytatódik az ajtók körül és a lábazaton is megjelenik. Az oldalsó teraszt a Cerrad Cottage Cardamon padlólap borítja. A sötét antaracit színű Baramac cserép kellő egyensúlyt képez a Terranova beige árnyalatú falszínnel.

Belépbe a házba a választott padlóburkolat a Casabella Slab Grey lap. Az étkező-nappali helyiségben már a világosabb típusa a Casabella Almond Slab került. A burkolatok remek összhangot képeznek a sötétbarna konyhai szekrényekkel, jól harmónizálnak együtt. Egy harmadik szín bevitelével, ami nem más, mint a türkiz karaktert adtak az otthonnak. Ez a szín több ponton jelzés szinten megjelenik megtörve a kávés színek homogenitását. A konyhában a B-tile Mosaico Petra 30x30 cm-es csempéi láthatóak. A világítást a led INESA gyártó új generációs terméke biztosítja.

Tovább haladva a nappali után jobb oldalt a fürdőszobát láthatjuk. Itt a teljes felfrissülésre garancia a beépített szauna, valamint a páros Kolpa duo kád. Ravak kádparaván és a Wellis Lucia zuhanypanel biztosítja a zuhanyzási lehetőséget is. Mofém Formentera csapteleppel épített dupla Marmy-lisette 120x45-ös mosdó elegánsan tündököl a fürdőszoba közepén. A türkiz szín itt is megtalálható a fürdőszobai Gedy kiegészítőkben. Itt a beépített falicsempék nem mások, mint a világos Latina Aurea beige 25x50-es és a sötét Aurea Marron lapjai. A kád felett látható dekor a Decor Columna Lola kompozíció.

A hálószobában az ágy mögött Life 3-as famintájú tapéta teszi különlegessé és egyben sejtelmessé a szobát.

A ház egészén láthatjuk az átgondolt tervezést, jó stílusérzéket, amelyet az igényes kivitelezés csak tovább fokoz.

Köszönjük, hogy a Gulyás Tüzépet választotta.

 

Tulajdonosi visszajelzés:

Elégedettek voltunk, kedvesek voltak a szaktanácsadók. Mindent megtaláltuk amire csak szükségünk volt!

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról!