menü

Tőlünk épült: Inspiráló, modern megjelenés

Címkék

Tőlünk épült: Inspiráló, modern megjelenés

2017-ben is ami a burkolatokat illeti a beton, natúr kő és fa, hatás a divat. Ezt a trendet követve az e havi számunkba bemutatott családi ház abszolút a modern stílus jegyeit követi. 

Tőlünk épült: Inspiráló, modern megjelenés illusztráció

Már az előszobába belépve a falon a különleges, legújabb dekor a Gulyás Tüzépen forgalmazott MOPA falburkolópanel látható.


A MOPA dekorpanelek egyediek és formagazdagok, melyek elegáns struktúrával és kreatív felülettel rendelkeznek. Korszerű és sokoldalú felhasználási lehetőséget biztosítanak, így szinte azonnal bármely tér látványosan átalakítható. Teljes falfelületeket is beboríthatunk velük, de akár néhány darab is elegendő, hogy egyedi és különleges belsőteret hozzunk létre.
A panelek remekül illeszkednek a színvilágba, a 3D-s Hexa formájukkal vonzzák a tekintetet. A padlólap a Novabell gyártó Myspace Bambo Rett. terméke. Az előszoba után a tágas nappali helyiséget láthatjuk, itt is a Novabell burkolat látható. Az étkező és a konyha szürke-fehér színvilága mellett a kiegészítőkben megjelenik a türkizkék szín egységes megjelenést kölcsönözve a térnek.
A házban egy kisebb és egy nagyobb fürdőszoba is található. A kisebb fürdőhelyiségben Grespania Boston Blanco 45x45 világos padlólap látható. A falicsempe szin­tén Grespania, Harvard Cemento lap. A Piramida EWA 134x134 cm-es sa­rok­kád mögött Por­ce­la­no­sa Fo­rest Mar­mi Chi­na de­kor­csempe látszik. A WC Cersanit Carina, ami Duofix beépített WC tartállyal és Geberit Delta 51 nyomólappal került beépítésre.
A nagyobb fürdőszoba is ideális hely a teljes felfrissülésre. Az épített zuhanyfülke Ravak Pivot ajtaja fix oldalfallal került beépítésre. A padlón nagyméretű 60x60-as csempe látható Gayafores Stonebox antracita. Az itt látható különleges mintájú falicsempe Cifre Wave White Mate termék. A Porcelanosa Forest Slate dekorcsempével kiemelt Royo Easy 120-as szekrény Hansgrohe Logis mosdó csapteleppel került párba.


Tovább haladva ötletesen kialakított gyerekszobákat láthatjuk. Itt a laminált padló Kaindl Fenyő Grizzly minőségi terméke.
Az egész házban láthatjuk az egységességet, a letisztult modern stílust. Tágas tereivel, komfortos fürdőszobáival ideális otthont nyújt a család számára.

Tulajdonosi visszajelzés:
"Egy igazán modern, legutóbbi divat szerinti otthon kialakítását tűztük ki célul. Amikor az Otthon Áruházban megláttuk a MOPA dekorpaneleket akkor tudtuk, hogy erre van szükségünk. Remekül sikerült végeredmény, köszönjük a segítséget! "

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról!