menü

Tőlünk Épült: Hagyományainkat őrizve

Címkék

Tőlünk Épült: Hagyományainkat őrizve

E havi számunkba egy csapókerti családiházat mutatunk be, ahol a lakórész a tetőtérben került kialakításra. Az emeletre egy stílusosan kialakított lépcső vezet, amely az Sant’ Agostino Landscape Mountain padlóburkolattal lett burkolva.

Tőlünk Épült: Hagyományainkat őrizve illusztráció

A lépcső és fal találkozásához Relief falburkolót építettek be, amely a régies paticsolt fal hatását kelti. A csempéknél fuga helyett Profilplast Marley-B élvédő került, amely modern megjelenést ad a lépcsőnek.
Felérve az emeletre az étkező és a konyha egy nagy közös térben helyezkedik el. A sötét tónusú konyhai és étkező szekrényekhez jól illeszkednek a világos tört szürke árnyalatú Casabella Slab beige és dekor padlólapok. A konyha mennyezetén hagyományörző motívumon alapuló tölgyfa jurta tündök található, amely karaktert és stílust ad a helyiségnek.
A jurta a turáni népek, többek között a magyarok ősi szálláshelye. A felső világot a tündök jelképezi. Bizonyos értelemben ez a jurta szíve. Minden tetőrúd a tündökbe fut. A tündök egy fából készült gyűrű, melyre minden egyes tetőrúd számára egy-egy furat kerül. Ezáltal a jurtát nagyon jól lehet szellőztetni, illetve amíg nem voltak kémények, a füst is el tudott távozni. Tovább haladva a konyha mellett találhatunk egy fürdőszobát, amely sötét mozaikmintázatú Latina Aurea Marron padlólappal és Marron beige falilappal burkoltak. A beépített Trend mosdókagylót réz Resp csaptelep ékesíti.

 

A beltéri ajtók a Borovi gyár büszkeségei, megjelenésükkel, formavilágukkal illenek a miliőbe.
A következő helyiség a nappali, itt a munka és pihenés feltételei egyaránt adottak. Jó a színvilág, jól eltaláltak a bútorok, átgondolt formák jellemzik a teret. Az innen nyíló kisméretű hálószobát jól ellensúlyozza a nagyméretű 80x80 cm méretű Emigres India Marron padlóburkolat. Itt is alkalmazták a lépcsőn látható fugába épített T-profil megoldást. A hálószoba rejti a ház másik fürdőszobáját. Itt a barna-fehér tónusú Color Sonora padló és falicsempe dominál. A fürdőszobába a Resp csapteleppel szerelt különálló Piramida Otylia kád kellő eleganciát sugall.
Érdekes és egyben látványos megoldásokat alkalmaztak a kivitelezés során. Az ősi, hagyományokon alapulú, valamint a modern, elegáns stílus ötvözetét figyelhetjük meg a végeredményben.
Köszönjük, hogy a Gulyás Tüzépet választotta!

Tulajdonosi visszajelzés:

Azért választottam a Gulyás Tüzépet, mert itt találtam a legnagyobb burkolatválasztékot. Úgy érzem sikerült az igényeimnek megfelelő burkolatokat és szanitereket megtalálni. A fürdőszoba burkolat a kedvencem, valamint a különálló fürdőkád, amely azontúl, hogy a fürdőhelyiség meghatározó dísze, nagyon kényelmes.

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról!