menü

Tőlünk épült: Fiatalos, trendi

Címkék

Tőlünk épült: Fiatalos, trendi

E havi számunkban egy Debrecen környéki tőlünk épült otthont mutatunk be. Egy családi ház építése, tervezése mindig is nehéz feladat, rengeteg kérdés merül fel, például milyen színű, mintájú burkolatot válasszunk, milyen legyen a fal, hogy alakítsunk ki egy helységet? Fontos, hogy bármi mellett is döntünk, át kell gondolnunk, passzol-e a stílusunkhoz, jól fogjuk-e érezni magunkat benne, hisz időnk jelentős részét a munka/iskola mellett itt töltjük.

Tőlünk épült: Fiatalos, trendi illusztráció

A család – első házukat építve – egy trendi, modern, jó megjelenésű otthont tervezett, melyben burkolattervezőink segítségét is kérték.
Belépve az előszobába a Nowa Gala gyár Neutro 60x60 cm méretű padlólapjai köti össze a nappalival a teret. A burkolat jó választás, fényes, elegáns, mérete miatt tovább növeli az amúgy is tekintélyes teret. A sötét padlólaphoz krémes falszín, famintázatú étkező és dohányzóasztal, világos ülőgarnitúra párosul, megteremtve a kellő kontrasztot. A ház egyik gyöngyszemét a konyhát minden háziasszony megirigyelné.

A választott padlólap itt a fényes Nowa Gala Neurto NU02 30x60 cm-es méretben. A beépített konyhaszekrény körbeöleli a konyhát, praktikus kialakításának köszönhetően mindennek meg van a helye. A barna tónusú márványpultból kellemesen kiemelkedik a krémes színű Marmorin mosogató, csaptelepével. A hálószoba letisztult, követi a ház színeit, a Kronowood Pine San Francisco típusú laminált parketta kiváló választás a miliőbe. A mellékhelységben Polcolorit Centro lapjai kerültek beépítésre, a sötét Grigio, a világos Scuro, a dekor pedig Muro típusú. A kis helységbe kiválóan passzol a Ravak Classic mosdó, alatta SD400 Espresso színű fürdőszobabútor és Mofém csaptelep. A WC az Alföldi Saval 2.0 típusú szanitere, Geberit nyomólappal felszerelve.
A fürdőszoba egyik sarkába Besco kád került beépítésre, Mofém csapteleppel karöltve. A Polcolorit burkolat világos és sötét csempéi karakteresen elkülönítik az épített zuhanyfülkét. Az Alföldi süllyesztett mosdókagylóval felszerelt épített pult praktikus megoldás, ha a reggeli sietségben egyszerre kellene használni a fürdőszobát.
A családi háznál nekünk nagyon tetszett, hogy egységes összképet alkot. A színvilág végig követi a helységeket a burkolat típusától függetlenül. A terek tágasak, nincs zsúfoltság, a választott burkolatok trendivé teszik a megjelenést, a színek harmonizálnak, a kivitelezés pazar.
Köszönjük, hogy a Gulyás Tüzépet választotta!

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról!