menü

Tőlünk épült: Elegáns otthon

Címkék

Tőlünk épült: Elegáns otthon

Tőlünk épült: Elegáns otthon

Júliusban egy újabb tőlünk épült otthont mutatunk be rendszeres olvasóinknak. A debreceni lakás 71 nm2-es alapterülettel és tekintélyes 14 nm2 erkéllyel rendelkezik. A képek kiváló példák arra, hogy milyen lehetőséget rejt egy ekkora otthon, hogy lehet a klasszikus stílust modern köntösben megjeleníteni, hogy lehet egy elképzelést egész lakáson egységesen végig vinni. A fotózást nagy várakozás előzte meg, látván a tőlünk vásárolt termékek listáját.

Tőlünk épült: Elegáns otthon illusztráció

Belépve a lakásba az OPERA Natural Larice 15x90 padlólapját láthatjuk, amely a legutolsó divatot követve elegáns famintás megjelenésű. Színvilága remek párosítás a falak és a bútorok együttesével. A hangulatvilágításról az INESA LED szalagok gondoskodnak.

Balkéz felől a szülői hálószobát találjuk. Klasszikus megjelenés, minőségi anyaghasználat amivel jellemezhetjük. A padlóra EGGER White Newbury oak 4V laminált parketta került burkolásra, ami a sötét fabútorokkal kellemes összhangot alkot. A gyerekszobában ez a laminált parketta vidám hatást kelt a világos bútorokkal párosítva.

 A hálószobával szemben a fürdőszobát találjuk. A falon Ragno Grace beige 20x50 cm falicsempe Ragno Grace beige mosaico dekorral lett burkolva a padlóra pedig Ragno Sound cream 30x60 padlólap került. A fürdőszobára ahogy a lakás többi részére is a precíz kivitelezés, átgondolt tervezés a jellemző. A függesztett szekrény nem más, mint a Royo Easy 80 fiókos, slim mosdós kivitelben + tükörrel és világítással Sandy Walnut színben. A mosdó két oldalán szintén a Royo Easy függesztett 30-as szekrényei láthatók Sandy Walnut színben. A mosdóhoz választott csaptelep a Hansgrohe Logis minőségi terméke. Az épített zuhanyzóban minden adott a felfrissülésre.

A Teka zuhanyrendszerrel lehetőség van ülve vagy állva is zuhanyozni. A zuhanyzóval szemben a Villeroy & Boch O.NOVO fali WC lecsapódásgátlós ülőkével látható. A mennyezetre Vivid kültéri vakolat került, ami ötletes megoldás a párataszító és öntisztuló tulajdonságai miatt. A mellékhelységben szintén Villeroy WC került beszerelésre, valamint Ravak kézmosó, Classic 400 fehér színben.

Tovább haladva a nappali és konyha tere, a lakás „szíve” tárul elénk. Elegáns bútorok, divatos színek, kellemes hatás, ideális élettér.
A konyhában és a nappaliban a padlólap Opera Natural Larice 15x90 méretben. A mosogató a méltán népszerű Marmorin fekete mosogató, kihúzható fejes csapteleppel. A falon Seramiksan Metro fehér 10x20 cm falicsempét láthatunk.

Az erkély kellően nagy egy családi ebédhez és fekvése ideális a reggeli kávézásokhoz.

Minőségi burkolat és szaniter választás, átgondolt térkihasználás, precíz kivitelezés, karakteres stílus. Ez jellemzi ezt a tőlünk épült klasszikus otthont.

Köszönjük, hogy a Gulyás Tüzépet választották!

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról!