menü

Tőlünk Épült: Egyszerűen stílusos

Címkék

Tőlünk Épült: Egyszerűen stílusos

E havi számunkban egy Debrecen külterületén épült családi házba látogatunk el. A lakásba belépve egy egyszerű, cseppet sem hivalkodó, családias légkör fogad minket. A lakás egészét tekintve harmóniában vannak a színek egymással, e mellett ellentéteket is felfedezhetünk, melyek vidám hangulatot kölcsönöznek az egyes helységeknek.

Tőlünk Épült: Egyszerűen stílusos illusztráció

A bejárati ajtó fehér színe kitűnik a belső tér harmonikus bézs és barna színei közül, amit a folyosó Ragno Freetime Rovere tölgyfa hatású kerámia padlóburkolata még inkább kiemel, ezzel hangsúlyossá téve a külvilággal való határoló szerepét. A krémszínű fal egységesen jellemző az egész lakásra, amely nyugtató hatással van közérzetünkre, ennek is köszönheti egyre nagyobb népszerűségét.
Tovább haladva a nappali minimalista stílusban berendezett tere tárul elénk. Itt a Ragno Freetime Miele meleg mézbarna fahatású kerámiaburkolatával találkozunk, amely megtévesztésig hasonlít a természetes fára. Előnye, hogy könnyebben tisztítható, mint a laminált padló mégis meleg érzetet kelt. A padlóburkolatok színeltérésének köszönhetően az előtér elkülönül a nappalitól. A sötétbarna bútorok, a karosszék és a barna különböző árnyalataival díszített szőnyeg egységes képet alkotnak. Figyelmünk a 3D-s almazöld falipanelre szegeződik, ami kiemeli a kanapét és fiatalossá teszi a klasszikus stílusban épült lakást. A panoráma ablakoknak köszönhetően a tér világosabbá vált, ezáltal még tágasabb hatást kelt. Fénynek az esti órákban sem vagyunk híján, ezt az energiatakarékos Inesa spotoknak köszönhetjük, melyek körbeölelik a nappalit, ezzel kellemes hangulatot teremtenek.


A nappalitól balra a konyha található. A krémszínű konyhapultba kitűnően beleolvad a sand színű Marmorin Isao egymedencés csepegtetős mosogató. Az ún. Metro csempékkel a francia metrókban találkozhattunk először, ma viszont nagy előszeretettel alkalmazzák lakásokban is. A csempe barna árnyalatai közé csempészett almazöld és a bárszékek zöld színükkel feldobják a konyha hangulatát.
A nappalitól jobbra található folyosóról a fürdőszobába juthatunk el, ahol a legjobb helykihasználás érdekében a berendezést a lehetőségekhez mérten legideálisabban alakították ki. A Kanizsa Allegra Bianco krémszínű csempe kitűnő választás, mivel a világos szín tágítja az amúgy nem túl nagy teret. A falon körbefutó sötétbarna Kanizsa Allegra Grigio falicsempe megegyezik a padlóburkolattal, így egységes képet alkot és kiemeli a csempék világos színét. A piros-szürke virágos díszítő elemek és az azokkal azonos színű mozaik csík pedig vidámabbá teszik az itt eltöltött időt. Belépve rögtön balra a Trend Jázmin mosdókagylót láthatjuk Mofém Trend Plusz mosdócsapteleppel. Szemben az akrilkád biztosítja a nyugalmas fürdőzést, mely Mofém Trend Plusz kádtöltő csapteleppel van felszerelve. A kádat magasított fal választja el a Cersanit President monoblokkos WC-től. A fürdőszoba melegéről a Radeco csőradiátor gondoskodik. A beépített zuhanyzó Cristal zuhanyajtóval elegánssá teszi a fürdőszobát. A víz elvezetésére zuhanyfolyókát használnak, ezeknek előnye a hagyományos lefolyókkal szemben, hogy gyorsan képes elvezetni a vizet a teljes felületről, így elkerülhető az a kellemetlen probléma, hogy megáll a víz a zuhanyzó aljában.
A gyerekszoba annál jobb minél színesebb. A mintás tapétákkal vidám hangulatot teremthetünk a gyerekek számára, hogy a játék mindig örömteli legyen. A zöld csíkokkal díszített tapéta megteremti az összhangot a lakás egészével. A gyerekszoba padlóján különböző játékok által okozott karcolások, sérülések keletkezhetnek, ezért érdemes olyan padlóburkolatot választani, ami ellenáll a fokozott igénybevételnek, így esett a választás az Egger lamináltpadlóra.
A színek ízléses kombinációjával egy harmonikus környezet vesz körül minket. Ebben a szolid, családias hangulatú otthonban minden megvan ahhoz, hogy a mindennapok kellemesen teljenek.

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról!