menü

Tőlünk épült: Carol Art&Cafe lakberendezői szemszögből

Címkék

Tőlünk épült: Carol Art&Cafe lakberendezői szemszögből

Novemberi Tőlünk Épült rovatunkba Rácz Karolina lakberendező mutatja be a Carol Art&Cafe-t, aminek a neve is tükrözi komplexitását és különlegességét. 

Tőlünk épült: Carol Art&Cafe  lakberendezői szemszögből illusztráció

Az első olyan hely, ahol többféle szolgáltatást kínálunk, egy helyszínen. 
Art, mint művészet…

Hivatásom: lakberendezés. Úgy gondolom aki ezt a szakmát választja, hivatásként éli meg. A hobbijává válik. Ami egy idő után, ha elég tapasztaltak, és tájékozottak leszünk, művészi szinten gyakoroljuk. Épp ezért is kapta a Debrecen, Böszörményi út 68. szám alatt a füredi kapunál található kávézó-lakberendezés egyik jelzőnek az art megnevezést. Szolgáltatásunk: belsőépítészet, lakberendezési tárgyak, ajándékok, a cég által tervezett, egyedi üvegek, vázák, Cavalli a több területen is elismert designer tapétái, kiegészítői, neves festőművészek alkotásai. A művészetet tovább fokozva egy 120 éves zongora kapott helyet, mely mellé helyet foglalni is élmény. Az üzlet kávézóként is üzemel. Minőségi kávék, kézműves sütik, csokoládék, 3D-s torták is szerepelnek a kínálatban. Éppen ezért is aki ide látogat, egy jó kávé mellett míg kikapcsolódik, a bemutatóteremként is működő kávézóban szemlélődhet, ötleteket gyűjthet, sőt szaktanáccsal is ellátjuk. 

Az anyagok merész, szokatlan, mégis egymáshoz illő alkalmazását tekinthetik meg az ide látogatók. Már mikor belépünk a burkolathasználat szembetűnő, mivel az üzlettérben mindenhol melegburkolat található. A padlón Egger Shire Oak V4 laminált padló látható, egységes megjelenést kölcsönözve a kávézónak. Végig vonul a közlekedőkben és mosdókban is! A mosdó előterében és belső terében bronz színű B-Tile Nazca Oro, eleganciát árasztó hidegburkolat került a falra. A Geberit WC, Cersanit President Wc tetővel került beszerelésre.
A kávézó pult részének frontrészén alkalmazott kőfurnér, kandalló és kész panelek párosítása jól összeférnek. Több helyen látható ez a különleges megjelenésű MOPA falburkoló panel, amely látványos megjelenést kölcsönöz a tereknek. Az anyaghasználat a bútoroknál is megjelenik. Akril frontú műbőrös hátfalú szekrények alsó tip-on nyitású frontján is visszaköszön a MOPA panel amely, az Art&Cafe-ban is megrendelhető.
Tovább haladva a mosdók irányába az ajtókon is megtalálható. Íme egy példa az anyaghasználat sokrétűségéről, amely egy egyszerű ajtót moderné tesz.
Az összkép egy elegáns ámde otthonos környezet, ami maga a nyugalom szigete. Alkalmas időtöltésre, feltöltődésre. Kicsit elvonulni, elvarázsolódni. A mindennapokból kiszakadni, szép panorámával a nappaliként kialakított, elektromos, infrakandallóval ellátott beszélgetős, pihenős "otthonba".
Szlogenünk: „Hozzánk betérni nemcsak érdemes, de kellemes is!”
Szeretettel várunk mindenkit!
Rácz Karolina

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról!