menü

Tőlünk épült: Camy Lux szépségszalon

Címkék

Tőlünk épült: Camy Lux szépségszalon

"A női szépség évezredek óta a világ egyik nagy csodája. A szépség nem általános, nem kategorizálható, nem körülírható. Mindenkiben van valami szép.”

Tőlünk épült: Camy Lux szépségszalon illusztráció

E-havi Tőlünk épült rovatunkba a debreceni Camy-Lux Szépségszalont mutatjuk be. A szalon egyediségét szolgáltatás palettája: Női-Férfi Fodrászat, Kozmetika, Manikűr-Pedikűr, Masszázs és elegáns megjelenése adja profi szakemberekkel karöltve. Szalon elosztását tekintve először a hajvágó helység tárul elénk. A padlón a Fashion Glamour beige 50x50 cm-es padlóburkolati találhatóak. Méretéből fakadóan a csempék tovább növelik a teret, amelyet a magas belmagasság alapból biztosít. A bézses, barnás, arany színvilágú tereket a A.S Creation La Diva termékcsalád tapétája tovább öltözteti. A szalon folytatásaként a hajmosó, és hajfestő rész szolgálja a vendégek igényeit.


Ezt követően a mosdó zárja az alsó szintet, melynek burkolatai remekül követik a szalon stílusát. A falon az Ege Seramik gyártó 8x60 cm-es Palais Taupe Wing bordür dekorcsíkja és a Toronto beige 20x50 cm-es falicsempéje látható. A padlólap itt is a Glamour beige színű lapja. A fürdőszobabútor a Star gyártó Glass 80-as fürdőszobaszekrénye, aqua zöld mosdóval, magasított álló mosdó csapteleppel és ovális tükörrel párosítva. A helységbe jól passzol a választott mosdó, fiatalos színével pedig megtöri a barna árnyalatos miliőt. A WC csésze a Villeroy&Boch O.Novo fali verziója lecsapódásgátlós ülőkével. A WC-tartály a Geberit beépített, falsík alatti verziója fényes króm nyomólappal szerelve.
Az emeleten masszázs, kozmetika, manikűr-pedikűr elkülönített helységek várják a megszépülni vágyókat. Itt padlóburkolatnak laminált parkettát választottak mely otthonosságot, komfortot biztosít. A választott laminált parketta a Kronowood Ash valetta 7 mm-es W32-es magas kopásállóságú típusa. A képeket nézve sokunkban felvetődhet a kérdés, otthonunkban is milyen jó lenne hasonló burkolat, de mégis mi alapján döntsük, milyen legyen?
A szín kiválasztása:
Itt is, mint bármelyik padlóburkolatnál figyelembe kell venni a bútorok és a falak színét és mintázatát. Gondoljuk át azonban, hogy a bútorzat valamint a falfestés vagy tapéta színösszeállítása hogyan fog változni az évek során. Jelen esetben a falak színek krémszín, a tartó gerendák színe sötétbarna, tölgyszínű, a berendezési tárgyak is hasonló színekben pompáznak. Ehhez a színvilághoz a választott padlóburkolat színe kiváló döntésnek bizonyult, ugyanis remek ötvözete a környezet színeinek.
A mintázat:
Hasonló a helyzet, mint a színnel. Nem mindegy az sem, hogy milyen optikai hatást kívánunk elérni a helyiségben. Egyes mintázatok növelhetik, vagy éppen csökkenthetik a teret. Ezt természetesen, befolyásolja a lerakás iránya is.
Nekünk nagyon tetszett a szalon stílusa, visszafogott mégis elegáns, modern mégis klasszikus.


Köszönjük, hogy a Gulyás Tüzépet választotta!

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról!