menü

Tetőtér-beépítés ISOVER anyagokkal

Címkék

Tetőtér-beépítés ISOVER anyagokkal

2015. január elsejétől újonnan épülő tetőtér-beépítések esetén lakóépületeknél a hőátbocsátási tényező követelményértéke U = 0,17 W/m2K.

Tetőtér-beépítés ISOVER anyagokkal illusztráció

Amennyiben 90 cm osztású, 10/15 szarufák közé 15 cm ISOVER Unirol Plus üveggyapot filcet és a szarufa alatti 60 cm osztású, 5/15 vízszintes faváz közé ugyancsak ISOVER Unirol Plus üveggyapot filcet építenek be, akkor a tetotér-beépítésre vonatkozó hotechnikai követelményt az összesen 30 cm üveggyapot hoszigetelési vastagság kielégíti úgy, hogy figyelembe van véve a faszerkezetek hőhídhatása. Kisebb testsuruségu, azaz rosszabb hőszigetelő képességű hőszigetelő anyagokból természetesen 30 cm-nél nagyobb vastagság szükséges a hőtechnikai követelmény kielégítéséhez.

Amennyiben a szarufák és a köztük lévő hőszigetelés felső síkjára páraáteresztő, de vízzáró TYVEK fólia, a belső vízszintes favázak és a köztük lévő hőszigetelés alsó síkjára pedig VARIO KM Duplex párazáró fólia kerül tömített rendszerben, akkor a tetőtér-beépítés a páratechnikai követelményeknek is megfelel. A 30 cm hőszigetelési vastagság a TYVEK fólia fel6etti átszellőztetett légréteggel együtt már a nyári hőcsillapítás szempontjából is kedvező.

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról!