menü

Természetközeli színek, új formák

Címkék

Természetközeli színek, új formák

Következő Tőlünk épült rovatunkban egy visszafogott és egymással harmonizáló színekben pompázó házat mutatunk be, melynek egyik különlegességét a nappali díszítése adja.

Természetközeli színek, új formák illusztráció

Az előszobába belépve lábunk alatt világos színű, matt Emigres lapok kerültek lerakásra. Tovább haladva a nappalival egy térbe nyitott konyhába érünk, ahol az Egger laminált padlóját láthatjuk. A kanapé mögötti falat a különleges MOPA falpanel díszíti, mely egyedi megjelenést kölcsönöz formavilágával és struktúrájával. A modern és tágas konyhában a Teka mosogató, csaptelep párosítás új szintre emeli a mosogatás „élményét”. A nappali mögött húzódó intim közlekedőből nyílik a mosókonyha, ahol az Emigres Atlas burkolólapjai a padlón és a falon egyaránt megtalálhatóak. Míg a padlóra az Atlas Gris, a falra az Atlas Beige került, melyet kiegészít az Emigres Tiede XL Gris csempe, különleges ívelt élekkel. A munkapultba beépített mosogatóhoz a konyhában is feltűnő Teka Granit csaptelep került. Tovább haladva a fürdőszobába érünk, mely kialakításával nem csak a mindennapos tisztálkodásra, hanem a felfrissülésre és lazításra is alkalmas. Ezt a funkciót legjobban a Wellis Tivoli hidromasszázs kádja képviseli. A helyiségben a Sant’Agostino Chic termékcsaládja került lerakásra különböző színekben, a dekorációt pedig virág mintás csempék adják. A kád mellett elhelyezésre kerültek Radeco csőradiátorok is, melyek kiválóan alkalmasak a törülközők tárolására és szárítására. A káddal szemben egy tágas, épített zuhanyfülke lett kialakítva, beépített Mofém zuhanyfejjel, mely lehetőséget biztosít a gyors tisztálkodásra is a pihentető környezetben. A kényelmes készülődést a dupla Marmy mosdó biztosítja, Mofém Formentera csapteleppel és praktikus klikk-klakk leeresztőszeleppel ellátva.

Az utolsó helyiségben, a vendégmosdóban megjelenő burkolólapokkal már találkozhattunk a mosókonyha, viszont itt egy világosabb típust láthatunk, az Emigres Atlas Marron és Atlas Beige mellett a Teide XL Marron csempék díszítik a falat. Az Alföldi Saval 2.0 függesztett WC, Geberit nyomópanellel lett beszerelve. A nagyobb méretű mosdó a Mofém Teka csaptelepével látható.

A ház minden részletében összhangban van, színvilágában visszafogott mégis otthonos hatást kaptunk végeredményként. A MOPA falipanelekkel újabb stíluselemmel bővült az enteriőr.

Tulajdonosi vélemény: „Minden termékkel nagyon elégedettek voltunk, pontosan azt kaptuk, amit szerettünk volna. Igényes, minőségi termékek és modern megjelenés. A nappali dekorpanelje a kedvencünk, igazán egyedi megjelentést kölcsönöz a családi házunknak. Köszönjük lakberendezőnknek N.Koch Noéminek, hogy sikerült elképzelésinket stílusos formába önteni. „

 

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról!