menü

Szalagparketta

Címkék

Szalagparketta

Napjainkban újra reneszánszát éli a belsőépítészetben a szalagparketták, ami anyagának köszönhetően természetes miliőt teremt a felhasználónak. A fa padló burkolat minden helyiségben melegséget és harmóniát teremt és a kényelem érzését sugalja.Szalagparketta illusztráció

A több rétegű melegburkolat a faparketták csoportjába sorolható. A hagyományos laminált padlóval szemben minden rétege fa így egyedi látványt ad felső nemesfa rétegének köszönhetően. A hidegburkolatokkal és laminált padlóval szemben jobb hőérzetet nyújt. A szalagparketta 3 rétegből tevődik össze: felül egy kopóréteg, középen az ellenhúzó réteg, alul pedig furnér réteg alkotja. 
A felső kopórétegnek köszönhetően lehetőség van 2-3 alkalommal a szerkezet csiszolására, így akár már egy lakkozás után ,,új” burkolatot hozhatunk létre míg a laminált padló esetében erre nincs lehetőség. 
A három különböző réteg biztosíték arra, hogy az idő múlásával nem mozdul el, nem deformálódik el szalagparkettánk. Különböző méretben, készre lakkozva vagy olajozva és minden oldalán nútolva készül. Szalagparketta klikkes rendszerének köszönhetően lerakást követően azonnali használatba vételre alkalmas. 
Az igényes és minőségi padlóburkolat elkészítéshez a magas színvonalú alapanyag mellett a megfelelő szakember is szükséges. Szalagparkettával akár egy életre megfelelő burkolat a ház bármely helyiségében.

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról!