menü

Small World, avagy csodavilág Debrecenben!

Címkék

Small World, avagy csodavilág Debrecenben!

Megnyitotta kapuit a debreceni Széchenyi utcán található Small World Interaktív Oktatási, Ismeretterjesztő és Művészeti Galéria, aminek időszakos kiállításai várhatóan 3-6 hónapos időtartamban nyújtanak interaktív, szórakoztató és egyben oktatási célú ismeretanyagot a gyermekeknek. A 420 nm-es épület 4 szinten várja azokat, akik szabadidejüket minőségi kikapcsolódással szeretnék eltölteni.

Small World, avagy csodavilág Debrecenben! illusztráció

Elsőként a világ egyik legkedveltebb játékának, a minőségi, német Playmobilnak óriási kiállítási anyagával és beltéri minigolfpályákkal várják a családokat, óvodás és iskolás csoportokat.
A saroképület kívülről dominásan a Revco Grafit 2 színét kapta. Megtörve a túlzott homogén színvilágot a tervező illeszkedve a logóhoz designjához a piros (Scarlet 4) és a szürke (Silver 4) színeket is felhasznált. A kerítés Tikkurila időtálló festékkel lett kezelve, mely jól illeszkedik a környezetbe.
Belépve a galériába letisztult, tiszta színek fogadják a látogatót. A fehér és a krémszín jó választás a színes játékokhoz, kellő kontrasztot biztosít. A Mark Gypsum 60x60 méretű padlóburkolat jól harmonizál a belmagassághoz, tovább növeli a teret. Az emeletekre vezető lépcsőt a Progetto Argento 30x60-as burkolat különbözteti meg a beltér említett burkolatától.


Az első emeleten a gyerekeknek csoportos játékokra van lehetőségük. A teljes részletességgel kidolgozott playmobil játékok nagy kedvencei a fiataloknak folyamatos a móka és a kacagás. A játszóterem Woodstone laminált parketta borítású, otthonos, meleg érzetet biztosít a gyerekek számára. A mellékhelységekben Doga Sandal 22,5x90 cm-es méretű falicsempe és WS 08 NAT padlólap található. Az Alföldi mosdókagyló és a Teka csaptelep eleganciát kölcsönöz az illemhelyeknek.
 A következő szinteken minigolfpályák biztosítják a szórakozást, kikapcsolódást. A különböző kialakítású pályákon szükség van a gyerekek kreativitására, hogy a szabályok szerint jutassák el a labdát a célba. A vitrinekben található playmobil építmények a lenyűgöző látvány mellett, feladatokkal is várják a gyerekeket, amelyek sokszor a felnőttek számára is kellő kihívást jelentenek. A legfelső szinten további minigolfpályák találhatóak, annyi különbséggel, hogy a beépített emelkedőknek köszönhetően komolyabb kihívást jelentenek a játékosok számára. A szint a golfozási lehetőség mellett rejt egy külön termet, ahol a gyerekek számára lehetőség van playmobil meséket nézni, továbbá alkalmas születésnapi rendezvények lebonyolítására is.

Köszönjük, hogy a Small World is a Gulyás Tüzépet választotta!

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról!