menü

Rigips Habito avagy a FAL!

Címkék

Rigips Habito avagy a FAL!

Építkezik vagy felújítja otthonát? Itt az ideje az új, rugalmas megoldások használatának, amelyek alkalmazkodnak az Ön egyéni igényeihez a különböző életszakaszokban.

Rigips Habito avagy a FAL! illusztráció

A gipszkarton fal építése gyors, tiszta és variálható. A téglafal tartós és terhelhető. Miért mondana le bármelyikről? A Habito fal mindezeket a kedvező tulajdonságokat egyesíti.

A FALAZOTT SZERKEZETHEZ KÉPEST KISEBB TÖMEG, NAGYOBB KÉNYELEM

Habito - Nehéz tárgyak rögzítése könnyedén

CSAVAR. RÖGZÍT. KÉSZ.

A Habito építőlemezhez különféle eszközök nagyon egyszerűen rögzíthetők, legyen szó konyhaszekrényről, tévéről vagy képekről.

A Habito építőlemez fokozott teherbíró képességének köszönhetően a tárgyak rögzítése csavarozással elvégezhető, ütvefúróra vagy egyéb gépre nincs szükség.

A berendezések falra szerelésénél nincs fúrás, nincs zaj, és nem keletkezik építési törmelék, mint a hagyományos technológiával készülő szerkezetek esetében.

Az 5x50 mm-es pozdorjacsavar 15 kg teher rögzítésére alkalmas. A tárgyak falra szerelésénél be kell tartani a gyártó által meghatározott előírásokat. Amennyiben a TV konzol rögzítéséhez a gyártó 4 rögzítési pontot javasol, akkor ezt 4 csavarral kell megoldani.

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról!