menü

Privilege Doors – Bejárati ajtók innovációja

Címkék

Privilege Doors – Bejárati ajtók innovációja

Felújítás vagy új házépítés során fontos figyelmet kell szentelni a szerkezeti elemek hőszigetelési értékeire. A Gulyás Tüzép kínálatában megtalálható Privilege bejárati ajtók megfelelnek a passzív ház hőtechnikai követelményeinek.

Privilege Doors – Bejárati ajtók innovációja illusztráció

Formabontó megjelenésével, felül- és oldalvilágítókkal bővíthető ajtók Winkhaus zárszerkezettel erősített ajtópánttal ellátva garantálja a betörés elleni védelmet. Magasműszaki paraméterekkel 70 mm-es hőszigetelt alumínium tokozottal 3 rétegű ISO szatinált üvegezéssel a 0,86 W/m2 értékekhez igazodva készülnek. A Privilege ajtók mindegyikéhez kapcsolható hőhídmentes küszöb, amit elhelyezve növeljük a hőmegtartást és csökkentjük a hőhidak kialakulását.
A szabvány méretek mellett egyedi méretezés is lehetséges, így a nagyobb belmagasságú bejáratoknál sem kell lemondanunk a minőségi zárszerkezetről. Az ajtó típusok kérhetők húzókaros illetve kilincses verzióban. 
A bevált kulcsos nyitás korát magunk mögött tudva az egyszerű és kényelmes bejutás eléréséhez az innovatív technológiáknak köszönhetően a passzív alu ajtó nyitási rendszereit kérhetjük számkombinációs, ujjlenyomatolvasó és wifikódos nyitással. 
Az alapszínek mellett (antracit, fehér, szürke) további színekben felár ellenében elérhetőek. 
A Privilege bejárati ajtókat kifejezetten ajánljuk társasházak, családiházak, középületek kivitelezési munkálataihoz.
További információkért, keresse a Gulyás Tüzép szaktanácsadóit!

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról!