menü

Pharma-Flight pilótaképző: Szárnyaló stílus

Címkék

Pharma-Flight pilótaképző: Szárnyaló stílus

Tőlünk épült körünkben köszönthetjük a 2015 decemberében átadott Pharma Flight Nemzetközi Tudományos és Szolgáltató Központot Debrecenben.

Pharma-Flight pilótaképző: Szárnyaló stílus illusztráció

Az uniós forrásokra is támaszkodó projekt zöldmezős beruházásként egy esztendő alatt készült el, és ma Közép-Kelet Európa egyedülálló létesítményeként áll a pilóták, a légitársaságok, illetve leendő pilóták rendelkezésére. A központ nemcsak Európában, hanem a világon is egyedülállónak számít, hiszen itt egy helyen működik a repülés-egészségügyi orvoslás, a pilóták képzése és továbbképzése, rehabilitációja, továbbá az ezekhez kapcsolódó tudományos kutatás-fejlesztés.


A Pharma Flight ennek a tudásbázisnak a birtokában várja Európa, sőt a világ minden tájáról mindazokat, akik repülési ismereteket szeretnének elsajátítani, vagy éppen szakszolgálati engedélyük meghosszabbítása miatt keresik fel a Központot. Az épületbe belépve egy tágas, modern előtér tárul elénk. A sárga szín domináns, de harmonizál a szürkésbarna Zalakerámia ZRG padlóburkolattal. A tárgyalóiroda padlója padlószőnyeg borítást kapott sárga szőnyeg dekorral az asztal körül. Az emeleti folyosó padlója szövött vinyl PVC, amely első látásra megtévesztően csempe burkolatra hasonlít. A mellékhelyiségek Zalakerámia Gibraltár csempékkel lettek felburkolva, amelyek látványát az ötletesen kialakított polcrendszer tovább fokozza. A zuhanyzók szintén a Zalakerámia divatos burkolatait kapták. Az épületkomplexum kialakítása, megjelenése, helységeinek stílusa tökéletesen illeszkedik színvonalas szakmai és gyakorlati képzések lebonyolításához.


A Pharma Flight kutató-képző központ mintegy 5 milliárd forintos beruházás a világon egyedülálló módon egyesíti magában a pilótaképzést, rehabilitációt és a speciális egészségügyi igényeket kiszolgáló laboratóriumi kutatás és kisszériás gyógyszergyártás funkcióit, mellyel Debrecen felkerült a repülős társadalom világtérképére.

Köszönjük a Pharma Flight-nak, hogy a Gulyás Tüzépet választotta!

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról!