menü

Különleges falipanelek a Gulyás Tüzépen!

Címkék

Különleges falipanelek a Gulyás Tüzépen!

Különleges falipanelek a Gulyás Tüzépen! illusztráció

A Gulyás Tüzép választéka gyönyörű MOPA fantázianevű falipanelekkel bővült, amelyek fantasztikusan egyediek és formagazdagok, ugyanakkor elegáns struktúrával és kreatív felületekkel rendelkeznek.

 

A 11 termékcsalád több színváltozatából válogathat!

Ajánljuk nyilvános és kereskedelmi helyekre:hotelekbe, mozikba, színházakba, szórakozóhelyekre, kávézókba, éttermekbe, szépségszalonokba, üzletekbe, kirakatokba, előterekbe, oktatási intézményekbe stb.

Lakossági felhasználásra:hálószobába, nappaliba, étkezőbe, előszobába, gardróbba, gyerekszobába, illetve ajtók dekorálására is.

 

A panelek könnyű, de nagy sűrűségű memória habból készülnek, melyeket magas minőségű bevonattal láttak el. Nem csak a panel borítása, de alsó rétege is tartalmaz egy műbőr zárást, mely garantálja, hogy nem szívja be a párát és nedvességet. A panel felső része magas minőségű PU műbőr – amely sokkal puhább a többi műbőrhöz viszonyítva, valamint a kopásállósága is sokkal jobb. A termék hangszigetelő tulajdonságokkal is bír, könnyen tisztítható, tűzálló és formaldehid-mentes. A termék falra és mennyezetre is tehető! Felhelyezése egyszerű, nem igényel külön szakembert. A gipszpanellel szemben előnye, hogy nem igényel semmilyen kezelést.

Nincs szükség alapozásra és festésre!

 

Azonnal tökéletes, meleg hatást kölcsönöz a helyiségnek.

LENYŰGÖZŐ FALIPANELEK

KIZÁRÓLAG A GULYÁS TÜZÉPEN!

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról!