menü

Modern burkolatok a Gulyás Tüzépről!

Címkék

Modern burkolatok a Gulyás Tüzépről!

A Gulyás Tüzép folyamatosan nyomonköveti a burkolatgyártók kínálatát és a vagy készletes, vagy rendelhető formában elérhetővé teszi vásárlói számára. Kiválasztottunk néhány kedvencet a kínálat újdonságai közül, reméljük vásárlóink figyelmét, tetszését is elnyerik.

Modern burkolatok a Gulyás Tüzépről! illusztráció

A Ceramica Latina újdonságai híven tükrözik a spanyol kerámiagyár azon törekvését, hogy a legújabb trendekhez illeszkedve megőrizze a burkolatok spanyol jellegét. Ennek megfelelően a gyártó olyan semleges alaplapokat alkotott, melyek a különböző dekorációs elemekkel kiegészítve különleges helyekre és hangulatokba repít bennünket. A Latina Bosco termékcsalád többféle, nagyon látványos, elegáns és modern megoldást kínál számunkra. Egyik változatában dekorja azúrkék és arany, sokszögletű, mozaik jellegű, másikban dúsan dekorált, patchwork hatású. Mindkét változathoz az egyszínű lapok mellett koptatott famintás padlólapokkal is elérhető.

 Az STN Ceramica velencei hangulatú burkolatcsaládja az STN Venice. A matt burkolatcsalád Velence hangulatát kifinomult érzékkel adja vissza. Jól ötvözi a díszítő kő hatásban rejlő természetességet, nyugalmat és visszafogott mértéket, a témából és a dizájnból eredő luxussal és látvánnyal. Az STN Venice-nek tökéletes karaktere van! Sugárzik belőle a szilárd (férfi)erő, de a bézs gyengédsége által hordozza a lágy(nőies) jelleget is. Egy biztos! Emellett a burkolat mellett senki nem megy el közömbösen! Fantasztikus ötvözete a klasszikus és modern burkolatoknak!A Mirage Réve termékcsaládját is érdemes közelről megnézni! Két éve találkozhattunk először olyan burkolatokkal, amelyeken a textil finomságát próbálták visszaadni a tervezők, több kevesebb sikerrel. A Mirage Réve esetében ez azonban teljes finomultsággal, profi módon valósul meg. A burkolatcsalád színhasználata is tökéltes, amint például a könnyű géz finomságát idézi a barna és szürke lágy tónusaival. A textil lebegő finomságát pedig egy kis gyantás fénnyel teszi helyre. Egy különleges, kreatív vizuális élmény, amely bármely helyiségben jól mutat!

Tekintse meg a burkolatújdonságokat személyesen a Gulyás Tüzépen, engedje, hogy hassanak Önre és kreativitására!

 

 

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról!