menü

Minek várna napokat a szigeteléssel, ha 1 nap alatt is megoldhatja?

Címkék

Minek várna napokat a szigeteléssel, ha 1 nap alatt is megoldhatja?

A Mapei vízszigetelő terméke, a Mapelastic Aquadefense egy felhasználásra kész, bel- és kültérre is alkalmas, rendkívül egyszerűen felhordható kent szigetelőanyag.

Minek várna napokat a szigeteléssel, ha 1 nap alatt is megoldhatja? illusztráció

Nagyon jó kiadóssága és műszaki paraméterei miatt népszerű, szeretik a kivitelezők.

No, igen, de mi van, ha csak egy kis erkélyt, vagy fürdőszobát, zuhanyzót szeretnénk szigetelni, és nem vonulunk át utána egy másik munkaterületre, ahol a maradék anyagot felhasználhatnánk?

Na, erre a helyzetre kínáljuk a Mapelastic Aquadefense 7,5 k-os kiszerelését.

Ezt megvásárolva teljes mértékben élvezheti a termék minden előnyét:

• egyszerű,
• praktikus,
• gazdaságos felhasználás,
• tartós, magas minőségű megoldás vízszigetelésre
• teraszon, erkélyen, konyhában, fürdőszobában.

A Mapelastic Aquadefense-szel rendkívül leegyszerűsödik és felgyorsul a kivitelezési folyamat. Az egykomponensű, felhasználásra kész terméket bekeverni sem kell, ezzel egy teljes munkafázist spórolhatunk meg, s a pontos bekeverés beállításával sem kell bajlódnunk.

A termék felhordása hosszú szőrű teddy hengerrel – 7,5 kg-os kiszerelés már négyszögletes vödörben van, melynek köszönhetően a teddy könnyen belefér –, ecsettel, vagy simítóval történhet.

A Mapelastic Aquadefense vízszigetelőt a Mapelastic-hoz hasonlóan két rétegben szükséges alkalmazni. A két réteg együttes vastagsága el kell hogy érje a 0,8 mm-t.

A kellő vastagság felhordása esetén a Mapelastic Aquadefense egy folyamatos, erős és rugalmas vízszigetelő réteget képez. Világoskék színe jól elüt az építőiparban általánosan használatos aljzatok színétől, ezért jól láthatók és könnyen javíthatók az elmaradt területek.

A termék nagy előnye a gyorsaság!

Normál környezeti viszonyok között, különös tekintettel a hőmérsékletre és a páratartalomra, az első réteg felhordása után mindössze egy órával felhordható a második réteg, amire három óra elteltével már hidegburkolat is ragasztható. A hazánkban ősszel és tavasszal tapasztalható szeszélyes időjárás sem okozhat problémát, hiszen az új Mapelastic Aquadefense első rétege egy, második rétege pedig három óra múlva ellenáll az esőnek.

A Mapelastic Aquadefense amellett, hogy használható fürdőszobák, mosókonyhák, mosodák, szaunák és általános nedves üzemű helyiségekben, tökéletesen alkalmasak kültéri erkélyek, teraszok nedvesség elleni szigetelésére is.

Érdemes kipróbálni a Mapei Mapelastic Aquadefense 7,5 kg-os vízzszigetelőjét, keresse a Gulyás Tüzépen, ahol már elérhető a termék!

Csatlakozzon Hozzánk! Kövessen minket,hogy elsőként értesüljön híreinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról!